Ειδήσεις

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ – ΜΑΘΗΤΩΝ

Τους μαθητές και μαθήτριες που δεν αρκούνται στο εύκολο αλλά αναζητούν το ξεχωριστό, τις επιτυχίες, τις κορυφές στον χώρο του πνεύματος και του ταλέντου τους , που δείχνουν την προφανή υπεροχή τους και γίνονται υπόδειγμα όλων μας, σήμερα που η δήθεν ισότητα επιδιώκει την μετριότητα και την παράλογη εξίσωση προσώπων και καταστάσεων, θα επιβραβεύσουμε, θα τιμήσουμε και θα στηρίξουμε ώστε να αποτελέσουν κίνητρο προόδου και εξέλιξης.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης, πιστός στις παρακαταθήκες των προγόνων μας που καθοδήγησαν  γενεές με την Ομηρική ρήση « Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν»  (πάντα να αριστεύεις και να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις), θα επαινέσει  και φέτος τον κόπο και τον μόχθο των αρίστων που με τις προσπάθειες και το ήθος πρέπει να αποτελούν αγωνιστικά πρότυπα μιας κοινωνίας που προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και μιας Ελλάδας που οφείλει να «αναζητήσει» την κληρονομιά της.

Η απονομή των επαίνων θα πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιττας μας στις 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.00..

Καλούνται  τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας που:

–  αρίστευσαν στην σχολική περίοδο 2017-2018 σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό 18 και άνω

– πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2018,

να προσκομίσουν φωτοαντίγραφοτων απολυτηρίων τους ή βεβαίωση επιτυχίας των σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, στα γραφεία του Συλλόγου, πάροδος Θερμοπυλών 8, τηλ 25410 78811  μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

Ρωμανίδης Θεόδωρος          Χαραλαμπίδης Γεώργιος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button