ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΤΑ “ΣΠΛΑΧΝΑ” ΤΗΣ ΣΕΒΑΘ

Είναι τυχαίο το γεγονός; Είναι σύμπτωση; Είναι η μοίρα; Σήμερα που γιορτάζεται η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων, 8 τουρκικές νταλίκες ξεριζώνουν τα “σπλάχνα” της ΣΕΒΑΘ και κατ επέκταση τα “σπλάχνα“ των αγροτών και των Θρακιωτών.

ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΤΑ “ΣΠΛΑΧΝΑ” ΤΗΣ ΣΕΒΑΘ


Είναι τυχαίο το γεγονός; Είναι σύμπτωση; Είναι η μοίρα; Σήμερα που γιορτάζεται η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων, 8 τουρκικές νταλίκες ξεριζώνουν  τα “σπλάχνα” της ΣΕΒΑΘ και κατ επέκταση τα “σπλάχνα“ των αγροτών και των Θρακιωτών.


Τούρκοι Επιχειρηματίες αγοράζουν για ένα πιάτο φαϊ την ψυχή μας, τον κόπο μας, τον ιδρώτα μας και την Θρακιώτικη περηφάνια. 


 



ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ


Στα νέα μέτρα προβλέπεται και η περικοπή του 13 και 14 μισθού και σαφώς οι διοικούντες το λένε για να μας δουλέψουν, γιατί ο 13ος και 14ος μισθός έχει εξανεμισθεί εδώ και ένα χρόνο με τις αυξήσεις στο ΦΠΑ, με τις αυξήσεις σε αγαθά πρώτης ανάγκης και την αύξηση στην φορολογία.


Αλήθεια δεν θα βρεθεί ένας πολιτικός να πει μια φορά τα πράγματα έτσι όπως είναι;


Ακόμη και σήμερα, ένα βήμα πριν πέσουμε στα βράχια, οι πολιτικοί μας σκέφτονται την μετά μνημονίου εποχή.


Αν είναι δυνατόν. Μάλλον δεν κατάλαβαν ότι σε λίγο έτσι όπως Κυβερνούν τον τόπο δεν θα υπάρχει χώρα για να κυβερνήσουν.


 



ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΑΤΣΟΣ


Επιμένει ο πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ κ. Πράτσος να λέει ότι δεν άλλαξε το καταστατικό της ΣΕΚΑΠ.


Ή κάποιοι στην Κυβέρνηση  “δουλεύουν” τον πρόεδρο ή ο πρόεδρος “δουλεύει” εμάς.


Όλος ο κόσμος πια έχει πεισθεί ότι η Κυβέρνηση έχει βάλει την εταιρεία στο στόχαστρο για ξεπούλημα και μάλιστα στα “μουλωχτά”, έτσι ακριβώς όπως έγινε με τα μηχανήματα της ΣΕΒΑΘ.


 



ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ;


Σύμφωνα με εκτιμήσεις στο στρατόπεδο Αναλογίδη πιθανόν να οργανωθεί μεταβατικός χώρος υποδοχής λαθρομεταναστών και ο λόγος είναι ότι το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης ενδείκνυται για τη διαδικασία απέλασης τους.


Παράλληλα, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αναζητούνται χώροι γύρω από την περιοχή του αεροδρομίου, όπως εγκαταλελειμμένες αποθήκες συνεταιρισμών και γενικά κρατικά κτίρια τα οποία δεν χρησιμοποιούνται. Ο σκοπός είναι οι προς απέλαση λαθρομετανάστες να φιλοξενούνται για όσο διάστημα απαιτείται προκειμένου να απελαστούν μέσω του αεροδρομίου της Χρυσούπολης. 


Ελπίζουμε μόνο να μην μας μείνουν και αυτοί “αμανάτι” στην Θράκη και μετά όταν δεν θα φτάνει ο χώρος στα στρατόπεδα και τις αποθήκες συνεταιρισμού, τους ξαμολήσουν.


Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι μουσουλμάνοι, αυτό θα είναι βούτυρο στο ψωμί της Άγκυρας και άντε μετά να αποδείξεις ότι στη Θράκη πλειονότητα είναι το χριστιανικό στοιχείο.


Βέβαια η Κυβέρνηση και πάλι έχει του μνημονίου το …χαβά. Η Αθήνα να αδειάσει και όπου θέλουν ας πάνε.


 



ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναβάλλεται η επίσκεψη Σαχινίδη στην Ξάνθη και ο λόγος είναι ότι ο Παπανδρέου θέλει τους Υπουργούς του στην Αθήνα την Κυριακή.


Το γιατί τους θέλει τους Υπουργούς του στην Αθήνα δεν το μάθαμε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τους θέλει για  δικό μας καλό.



Συνάντηση εργασίας


Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη στην Θεσσαλονίκη είχαν σήμερα, Πέμπτη 19 Μαΐου 2011, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ξάνθης Φώτης Καραλίδης.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προώθηση δράσεων και ο συντονισμός των ενεργειών που απαιτούνται για την υλοποίηση του προγράμματος “Εδαφικής συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία”.


Συνεδριάζει τη Δευτέρα


η Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης


Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα κα ώρα 19.00 η Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης στην αίθουσα συνεδριάσεων στο δημαρχείο Ξάνθης


Θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο: Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη (εισηγήτρια Καραμόσχου Ελένη).


ΘΕΜΑ 2ο: Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (εισηγήτρια Καραμόσχου Ελένη).


 




ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ


ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕΚΑΠ ΑΕ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Η Διοίκηση του Σωματείου μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τις Ενώσεις μετόχους, της ΣΕΚΑΠ Α.Ε που ενόψει της έκτακτης συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας μας, που ήταν η κρισιμότερη στην ιστορία της ΣΕΚΑΠ Α.Ε αυτές απουσίαζαν.


Η παρουσία τους ήταν απαραίτητη διότι με την ψήφο τους στα σοβαρότατα θέματα της συνέλευσης μπορούσαν να επηρεάσουν την πορεία της εταιρίας.


Ο Πρόεδρος Ζάπτης Ιωάννης


Ο Γραμματέας Καρακάσης Βασίλης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button