Συγχαρητήρια επιστολή ΤΣ Ξάνθης για μαθηματική Ολυμπιάδα

Το Τομεακό Συμβούλιο Ξάνθης της ΚΝΕ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Εμμανουηλίδη Κωνσταντίνο και Αρναούτογλου Δημήτρη και στον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Βασιλείου Παπαδόπουλο για την επιτυχία τους στη Μαθηματική Ολυμπιάδα Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Ιάσιο της Ρουμανίας. Παρά τη χρόνια υποχρηματοδότηση του Πανεπιστημίου και τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει, κατάφεραν μέσα από την ομάδα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ για άλλη μια φορά να διακριθούν με την κατάκτηση χάλκινων μεταλλίων.

Το Τομεακό Συμβούλιο Ξάνθης της ΚΝΕ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Εμμανουηλίδη Κωνσταντίνο και Αρναούτογλου Δημήτρη και στον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Βασιλείου Παπαδόπουλο για την επιτυχία τους στη Μαθηματική Ολυμπιάδα Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Ιάσιο της Ρουμανίας. Παρά τη χρόνια υποχρηματοδότηση του Πανεπιστημίου και τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει, κατάφεραν μέσα από την ομάδα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ για άλλη μια φορά να διακριθούν με την κατάκτηση χάλκινων μεταλλίων. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους.

Καλούμε όλους τους φοιτητές, όσους αγαπούν τη γνώση και την επιστήμη τους, να δυναμώσουν τώρα τον αγώνα για επαρκή χρηματοδότηση των ιδρυμάτων και στήριξη τους από το κράτος, για να μπορέσει πραγματικά να αναπτυχθεί η επιστήμη στα πλαίσια τους και να αξιοποιηθεί για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button