Το τρίτο μάτι

*Λανθασμένες ήταν τελικά οι πληροφορίες μας, στο χθεσινό μας σχόλιο στη στήλη, για την επιθεώρηση εργασίας του Νομού Ξάνθης. Οπως ενημερωθήκαμε η κυρία Νικάκη παραμένει στη θέση της, προϊστάμενη του γραφείου στην Ξάνθη και απλά ο κ. Βασιλειάδης Σεραφείμ με μετάταξη από υπηρεσία της περιφέρειας θα καλύψει μια οργανική θέση υπαλλήλου στο γραφείο της επιθεώρησης εργασίας Ξάνθης.

*Λανθασμένες ήταν τελικά οι πληροφορίες μας, στο χθεσινό μας σχόλιο στη στήλη, για την επιθεώρηση εργασίας του Νομού Ξάνθης.


Οπως ενημερωθήκαμε η κυρία Νικάκη παραμένει στη θέση της, προϊστάμενη του γραφείου στην Ξάνθη και απλά ο κ. Βασιλειάδης Σεραφείμ με μετάταξη από υπηρεσία της περιφέρειας θα καλύψει μια οργανική θέση υπαλλήλου στο γραφείο της επιθεώρησης εργασίας Ξάνθης.


Η κυρία Νικάκη με την πείρα της, τις γνώσεις της και τα προσόντα που απαιτούνται για τη θέση που κατέχει και πάνω από όλα με την πολύ καλή συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζόμενους, λειτουργεί μαζί με τους υπαλλήλους με επιτυχία το γραφείο επιθεώρησης εργασίας Νομού Ξάνθης, το οποίο από τον περασμένο Μάρτιο μεταφέρθηκε στην καινούργια οικοδομή απέναντι από τα Goodys στον πεζόδρομο της Γ. Σταύρου.


 



*Την Πέμπτη  21  Αυγούστου 2008, από 10:00 έως 14:00 ώρα, ιατρικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από Γενικό Χειρουργό  και  ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΕΧΙΝΟΥ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.


 



*Στη Γενισέα Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν οι Γιορτές Νεολαίας Πλλτισμού και Παράδοσης από 22 μέχρι 23 Αυγούστου 2008.Τις οργανώνει ο Δήμος Βιστονίδας υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αντολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο σας προσκαλούν στην έναρξη των γιρτών το Σάββατο και ώρα 8.30 μ.μ. στη Γενισέα με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.


 



*Αυτή την Κυριακή στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Ξάνθης και ώρα 9 το βράδυ η αστικη μη κερδοσκοπική εταιρία θεάτρου “Ανατολικά του Νέστου” παρουσιάζει την κωμωδία του Μολιέρου “Γιατρός με το στανιό”. Αφιέρωμα για αυτή τη θεατρική παράσταση στη σελίδα 2.


 



*Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η Βραδιά προσφορών από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων(ΟΕΒΕ) του νομού Ξάνθης.


Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΑ, του προέδρου της ΟΕΒΕ Σωτήρη Τσιακίρογλου φέτος για μια βραδιά, η οποία θα είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των γιορτών Παλιάς πόλης, οι καταστηματάρχες θα διαθέσουν τα είδη τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ενώ το ωράριο θα διευρυνθεί ακόμα και μέχρι τις 12 το βράδυ, αν το επιθυμούν οι καταστηματάρχες.


Η Βραδιά των προσφορών θα συνοδευτεί και με εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν ένα εορταστικό κλίμα κατάλληλο για αγορές, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Τσιακίρογλου.


Επιπλέον πρόσθεσε ότι η ΟΕΒΕ ζητά από τις τοπικές αρχές την ένωση του εμπορικού ιστού με την παλιά πόλη, με τις κατάλληλες πεζοδρομήσεις. “Αν πετύχει το εγχείρημα και ανταποκριθεί ο κόσμος, δεν αποκλείεται να θεσμοθετηθεί και να γίνεται κάθε χρόνο, αυτή την εποχή”, είπε καταλήγοντας ο κ. Τσιακίρογλου.



Σχετικά Άρθρα

Back to top button