ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ

Μια ευχάριστη μέρα ήταν η Τετάρτη για τους ανθρώπους της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασαν έγγραφα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τα οποία και καλούσαν ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες των Ελπίδων και των Νέων.

   Μια ευχάριστη μέρα ήταν η Τετάρτη για τους ανθρώπους της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασαν έγγραφα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τα οποία και καλούσαν ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες των Ελπίδων και των Νέων.


   Οι κλήσεις στα Εθνικά συγκροτήματα αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την εργασία που πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομής και πολλοί ποδοσφαιριστές πέρα από το ότι προπονούνται με την επαγγελματική ομάδα είναι έτοιμοι εφόσον συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς να χτυπήσουν την μεγάλη πόρτα. 


   Εξάλλου πριν από περίπου 30 μέρες, 5 ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων είχαν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους. 


   Στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων κλήθηκε ο Αντώνης Ρίκκα που αποτελεί βασικό μέλος της επαγγελματικής ομάδας έχοντας παίξει από την αρχή τα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής που φοράει την φανέλα Νο 17 θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη στις 15:00 στο γήπεδο Ολυμπιακού Κέντρου Ελληνικού. Ο μέσος της SKODA ΞΑΝΘΗ θα πρέπει να βρίσκεται από την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα καθώς θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις. 


    Η καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του Θόδωρου Σαββίδη στο πρωτάθλημα Νέων των ομάδων της Super League δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Προπονητή της ομάδας Νέων Αλέξη Αλεξίου καθώς κάλεσε 4 ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Θανάση Ντίνα, Ρετζέπ Χασάνογλου, Δημήτρη Χασομέρη και Μανώλη Μπέρτο που θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα για να πάρουν μέρος σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν εναντίον της Σλοβακίας. 


   Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας του Νίκου Κεχαγιά το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.


     Ο τεχνικός ηγέτης της SKODA ΞΑΝΘΗ και οι συνεργάτες κατά την διάρκεια της προπόνησης επισήμαναν σημεία τα οποία και θα τους φανούν χρήσιμα στον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου στο Περιστέρι.


Στην διάθεση τους έχουν και τη σημερινή ημέρα η οποία ουσιαστικά αποτελεί και την τελευταία μέρα της προετοιμασίας καθώς την Παρασκευή υπάρχει χαλάρωμα και αναχώρηση για την Αθήνα. 



 


 


 


ΣΕΙΡΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


 


 


   Η αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο όπως είναι φυσικό άλλαξε και το πρόγραμμα προπονήσεων της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση μεσοβδόμαδα αφού η αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου μετατοπίστηκε για το Σάββατο στις 16:45. 


   Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες βλέποντας αυτή την αλλαγή έδωσαν την Δευτέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές τους ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για την δύσκολη συνέχεια. Κάτι που το άξιζαν καθώς οι τελευταίες τους καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα τους έχουν φέρει ψηλά στην βαθμολογία ενώ και στο κύπελλο Ελλάδος έχουν περάσει στην φάση των τελευταίων 8. 


   Πάντως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς την Τρίτη το πρόγραμμα περιλάμβανε 2 προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο (πρωί και απόγευμα) ενώ και τις υπόλοιπες μέρες υπάρχουν προπονήσεις στις 15:00 το μεσημέρι. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή όπου θα πραγματοποιηθεί χαλάρωμα και στην συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. 


   Στην προπόνηση συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο τερματοφύλακας της SKODA ΞΑΝΘΗ Μίχαελ Γκσπούρνιγκ αισθάνεται καλύτερα και είναι έτοιμος για να συμμετέχει σε πλήρης ρυθμούς με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Η λίστα των τραυματιών δεν παραμένει τελείως λευκή καθώς υπάρχει το όνομα του Φρανσίσκο Ντελγκάδο που αναμένεται να περάσει την πόρτα του ιατρείου και να εγχειρισθεί στους κοιλιακούς καθώς η περίπτωση του δεν εμφανίζει κάποια θετικά μηνύματα για την αποκατάσταση του. 


   Προβλήματα τραυματισμών μπορεί να μην υπάρχουν αλλά υπάρχουν προβλήματα με τιμωρίες. Ο Αντώνης Ρίκκα εναντίον της Βέροιας συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες  και θα απουσιάσει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. 



Στην Ξάνθη βρίσκεται από χθες ο Μάουρο Πόι, που υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση χιαστών στη Γερμανία και πλέον ξεκινάει το πρόγραμμα αποκατάστασής του. 


   Στο μεταξύ, ο Βλάσης Καζάκης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Πανσερραϊκό, όπου αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.


   Στον αντίποδα, οι διοικούντες την ΠΑΕ ενημέρωσαν τους Μπάρκογλου και Κοντοδήμο, που προπονούνται με την ομάδα νέων, ότι θα παραχωρηθούν σε κάποιο σύλλογο μόνο αν φέρουν την οικονομική προσφορά που ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Ξάνθης. 


   Παράλληλα, οι παίκτες μοιράστηκαν το πριμ των 15.000 ευρώ για τη νίκη επί της Βέροιας, που τους είχε υποσχεθεί ο Χρήστος Πανόπουλος. 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button