Ανανέωσε το συμβόλαιό του με το λαό της Ξάνθης

Μέσα σ’ ένα κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο, το όποιο αποδείχθηκε λίγο για να χωρέσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. και εκ νέου υποψηφίου, να παραστεί στην κεντρική προεκλογική του ομιλία προχθές το βράδυ,

   Μέσα σ’ ένα κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο, το όποιο αποδείχθηκε λίγο για να χωρέσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. και εκ νέου υποψηφίου, να παραστεί  στην κεντρική προεκλογική του ομιλία προχθές το βράδυ, ο Φίλιππος Τσαλίδης προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής, ευθύνης και προοπτικής και ανανέωσης της συμφωνίας με τους κατοίκους της Ξάνθης, με τους φίλους και τους οπαδούς της Ν.Δ. για νέους αγώνες και οράματα, για νέα έργα ανάπτυξης στο νομό.


   Βαθιά συγκινημένος όταν ανέβηκε στο βήμα από τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των ανθρώπων που βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης  στο πλευρό του, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας “σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου, από εδώ αρχίζει η πορεία προς τη νίκη. Το γαλάζιο άνεμο της νίκης τίποτε δεν τον σταματά. …Ο γαλάζιος άνεμος θα διαλύσει τα πράσινα σύννεφα του παρελθόντος….   

Σχετικά Άρθρα

Back to top button