Τελικά οι φόβοι και οι ανησυχίες όλων, με την ανεξέλεγκτη είσοδο στη χώρα μας χιλιάδων λαθρομεταναστών επιβεβαιώθηκαν

Τελικά οι φόβοι και οι ανησυχίες όλων, με την ανεξέλεγκτη είσοδο στη χώρα μας χιλιάδων λαθρομεταναστών επιβεβαιώθηκαν.

Ηδη για γερμανικούς και βέλγους, η χώρα μας είναι εκτός συνθήκης Σέγκεν και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός κυβερνητικού αυτής της χώρας.

Τελικά οι φόβοι και οι ανησυχίες όλων, με την ανεξέλεγκτη είσοδο στη χώρα μας χιλιάδων λαθρομεταναστών επιβεβαιώθηκαν.

Ηδη για γερμανικούς και βέλγους, η χώρα μας είναι εκτός συνθήκης Σέγκεν και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός κυβερνητικού αυτής της χώρας.

Οι έλληνες ταξιδιώτες μπαίνουν στην ατιμωτική διαδικασία ελέγχου κατά την είσοδό τους σε Γερμανία και Βέλγιο και σίγουρα θα επεκταθεί και στις άλλες χώρες και σχετίζεται με τον πλημμελή έλεγχο των ελληνικών αρχών, την πλαστότητα ταξιδιωτικών εγγράφων και την αδυναμία των ηλεκτρονικών συστημάτων να εντοπίσουν τους παρανόμως εξερχόμενους από τη χώρα μας.

Υπάρχει βάση δεδομένων ελέγχου στους υπολογιστές ώστε να εντοπίζονται η πλαστότητα των ταξιδιωτικών εγγράφων και να συλλαμβάνονται στις πύλες εξόδου της χώρας μας ώστε ν’ ανακτήσουμε την ήδη χαμένη αξιοπιστία μας, να γίνουμε μια ευνομούμενη, δημοκρατική και αποδεκτή χώρα από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ή έχουμε γίνει μια χώρα – αποθήκη λαθρομεταναστών, κακοποιών, λαθρεμπόρων ναρκωτικών και παραβατικών συμπεριφορών;

 

Με το ναι σε όλα και με την ικανοποίηση των αιτημάτων των δανειστών φαίνεται ότι θα κλείσει, θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και η χορήγηση της δόσης των 5 δις ευρώ, με αντάλλαγμα τους πλειστηριασμούς και την εκποίηση 4 λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Το άκρον άωτον της πολιτικής αναισχυντίας και της κοροϊδίας του ελληνικού λαού, είναι η παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις πορείες διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις μονάδες της  ΔΕΗ στη Φλώρινα μαζί με τις τοπικές κοινωνίες.

Σήμερα, για λόγους επικοινωνιακούς εκφράζουν την αντίθεσή τους προς τις κυβερνητικές αποφάσεις, συνδυαμαρτυρόμενοι με τους κατοίκους της Φλώρινας… και σε λίγο καιρό θα υπερψηφίσουν στο κοινοβούλιο τις προτάσεις εκποίησης του Μεγάρου Μαξίμου.

Προεκλογικά οι συγκυβερνήτες Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας υπερασπιζόμενοι τον κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΗ, θεωρούσαν ως έγκλημα κατά της χώρας και της κοινωνίας ακόμα και η σκέψη εκποίησης των λιγνιτικών μονάδων και οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σήμερα με την υπογραφή της εκποίησης της συμφωνίας με τους δανειστές και την ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο… για ποιους χτυπά η καμπάνα;

Θα οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στον εισαγγελέα, θα έχουμε πειθαρχικές διώξεις των υπευθύνων και άρση της ασυλίας;

 

Με κινήσεις εντυπωσιασμού, που δεν αφορούν την κοινωνία, δε λύνουν τα προβλήματά της, δεν κερδίζεται η πολιτική μάχη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη λογική της κυβερνητικής απεξάρτησης από φαινόμενα οικογενειοκρατίας, δεν μπορείτε κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκλείετε συλήβδην, ίσως, ικανότατα και χρήσιμα πολιτικά στελέχη πρώτης γραμμής, όπως είναι η αδερφή σας Ντόρα Μπακογιάννη και όχι μόνο.

Που αποσκοπούν οι δηλώσεις και οι αναφορές του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη;

Θέλει να θολώσει τα νερά; ή η Ντόρα Μπακογιάννη προαλείφεται, προετοιμάζεται για τη θέση επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ενωση;

Ας ασχοληθείτε κ. Μητσοτάκη με επιθετική αντιπολίτευτική τακτική απέναντι στη λαίλαπα και στα δεινά που υφίσταται ο ελληνικός λαός από τη σημερινή συγκυβέρνηση, με μεστό πολιτικό λόγο ανάδειξης των προβλημάτων καθημερινότητας, εξαγγείλετε πειστικές λύσεις.

Πείτε την αλήθεια, όσο πικρή και αν είναι, ώστε να πείσετε την κοινωνία, γίνετε αξιόπιστος, κερδίστε την εμπιστοσύνη των ελλήνων πολιτών.

 

Οι δύο συσκυβερνήτες “έκοβαν φλέβες” προεκλογικά υπερασπιζόμενοι με περισσό σθένος της πρώτης κατοικίας των ελλήνων πολιτών από τους πλειστηριασμούς, “κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”, αναφωνούσε καταχειροκροτούμενος ο Αλέξης Τσίπρας, η σημερινή υπουργός εργασίας κα Αχτσιόγλου και άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (όσοι έμειναν σταθεροί στις προεκλογικές θέσεις τους, πέταξαν κατάμουτρα τα υπουργιλίκια, διαφώνησαν και δημιούργησαν τη Λαϊκή Ενότητα), την ίδια στιγμή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, καλούσε το λαό σε εξέγερση κατά των πλειστηριασμών.

Αν’ αυτών των προεκλογικών θέσεων, σήμερα ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας ως συγκυβερνητικοί εταίροι, συμφώνησαν και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που είναι το νέο, σύγχρονο φρούτο, πατρότητας Καμμένου – Τσίπρα.

Που είσαι νιότη, πούλεγες, πως θα γινόμαστε άλλοι…!!!

FΑμεση κατάθεση τροπολογίας, σε άσχετο νομοσχέδιο, κατέθεσε η υπουργός εργασίας Εφη Αχτσιόγλου για τον καθορισμό του 50% + 1 για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, εν όψει των αναμενόμενων θευλλωδών απεργιακών κινητοποιήσεων εξαιτίας των εφαρμοσμένων πολιτικών της συγκυβέρνησης Καμμένου – Τσίπρα.

Κάτω από το βάρος του αντιδραστικού κλίματος προς το παρόν ανακλήθηκε η τροπολογία, αναμένεται η επανακατάθεσή της σε άσχετο νομοσχέδιο, σε ανύποπτο χρόνο, νυχτερινές ώρες.

Εχει τον τρόπο της η συγκυβέρνηση να ελίσσεται οπισθοχωρώντας και επανερχόμενη, μέχρι να πετύχει τις δεσμεύσεις της προς τους δανειστές, αδιαφορώντας για την κοινωνία με αντάλλαγμα την, πάσει θυσία, παραμονή στην εξουσία.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button