ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ

Γιορτάσθηκε ο αγιασμός των υδάτων προχθές και το υγρό στοιχείο είχε την τιμητική του. Κόσμος πολύς συμμετείχε με σεμνότητα και ταπεινότητα. Αυτό καταγράφηκε.

Γιορτάσθηκε ο αγιασμός των υδάτων προχθές και το υγρό στοιχείο είχε την τιμητική του. Κόσμος πολύς συμμετείχε με σεμνότητα και ταπεινότητα.


Αυτό καταγράφηκε.


Χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες του “Αγώνα” και ιδιαίτερα της στήλης, καλό κουράγιο και αντοχή να μας ανεχτείτε ακόμη ένα χρόνο.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και απλά υποσχόμαστε από την στήλη “Τρίτο Μάτι” να καυτηριάσουμε πράγματα και πρόσωπα χωρίς να θίξουμε την προσωπική ζωή κανενός.


 



ΠΕΡΙ ΚΟΥΣΤΩΔΙΩΝ


Εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του Σωκράτη Ξυνίδη στην παρουσία του στον αγιασμό των υδάτων.


Απλός, μόνος, ήρεμος πήρε την θέση του κάπου κοντά στους επισήμους και εκεί που έλεγα ότι κάτι λείπει… κάτι λείπει… κάτι που τα προηγούμενα χρόνια το χαμε σε…ποσότητα.


Ψάχνοντας λοιπόν να δω τι φταίει…το βρήκα.


Είδα ότι πίσω από τον Ξυνίδη δεν ακολουθούσε καμία…κουστωδία όπως παλιότερα, σε άλλες παντοδυναμίες στο νομό…Εύγε Σωκράτη.


Μάλλον το σεμνά και ταπεινά από λάθος κόμμα ακούστηκε!


 



ΑΓΡΟΤΕΣ


Ζεσταίνουν τα τρακτέρ και στις 3 του Φλεβάρη θα κλείσουν τους δρόμους ζητώντας και αυτοί το δίκιο τους.


Δυστυχώς όμως “ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος”.


 



ΠΕΝΤΕ


ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΕΛΙΚΑ;


Κάποιο πουλάκι μου το σφύριξε σήμερα. Πάμε για…πέντε δήμους.


Και μάλλον η Σταυρούπολη θα μείνει μόνη και “ορφανή” εκεί απάνω (άλλο που δεν ήθελε).


 



ΒΑΣΙΛΗΣ


ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ


Προβληματίζονται στο ΠΑΣΟΚ με τον Βασίλη Τσολακίδη.


Τι θα γίνει αν ο Χ΄΄ ευαγγέλου κατέβει στον ενοποιημένο δήμο στα πεδινά;


Που να βρεις δήμο να του δώσεις του Βασίλη;


 



ΝΙΚΟΣ ΖΛΑΤΚΟΣ


Στην ΝΔ στον ενοποιημένο πεδινό δήμο ο Νίκος Ζλάτκος εύχεται η Εύα η Τσακίρη να συμπράξει με τον Χ΄΄ευαγγέλου για να μείνει λέει ο δρόμος ανοιχτός και να είναι ο μοναδικός υποψήφιος της ΝΔ στους ενοποιημένους δήμους του κάμπου.


 (Ο καθένας ότι θέλει πιστεύει…)


 



ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ


Απουσίαζε από τις εκδηλώσεις εορτασμού των φώτων ο Νομάρχης Ξάνθης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στο Φανάρι στην Κωνσταντινούπολη.


 



ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ


Τα πήρε στο “κρανίο” που λένε, ο Χρήστος Πούλιος που ο κόσμος τα έβαλε μαζί του γιατί στις εκλογές για την ανάδειξη του προεδρίου της ΒΙΟ ανέλαβε το πόστο του διευθύνοντα συμβούλου. Βέβαια υποστηρίζει ότι δεν είναι κομματικό τερτίπι, αλλά απλώς έγινε μέχρι η ΣΕΚΑΠ να απορροφήσει την εταιρεία. Εμείς μαζί σου Χρήστο. Ότι πεις.


 



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ


Ζητήθηκε από τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη να σχολιάσει την πιθανή κάθοδο του Παναγιώτη Σγουρίδη ως ανεξάρτητου στις δημοτικές εκλογές. Και ο Σωκράτης είπε το αυτονόητο.


“Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει”.


Θα το κάνει όμως;


Λέτε αυτό να εννοούσε όταν έλεγε “θα το μετανιώσουν όσοι με ξέχασαν”;


Άραγε ο Χρίστος Πούλιος τι λέει;


Ή μήπως επειδή έχει το χρίσμα δεν έχει να φοβηθεί τίποτε;


Ακομμάτιστο αυτό το παιδί.


Έτσι τουλάχιστον δήλωνε στις αρχές.


 



ΖΩΩΚΛΟΠΕΣ


ΣΤΟ ΣΕΛΕΡΟ


Πολλά ταξίδια τώρα τελευταία στην Τουρκία ο δήμαρχος Σελέρου Μπιρόλ, λέτε να πηγαίνει για να μάθει πως θα προστατεύσει τους συχωριανούς του από τις ζωοκλοπές και τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα αν εμφανιστούν;


Είναι γεγονός ότι ο αντιδήμαρχός του ο κ. Αχμέτ Χασάν ήταν λίγο “κουμπωμένος” και δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε πώς τελικά θα προστατευθεί ο δήμος του και με ποιες πρωτοβουλίες σε περίπτωση εμφάνισης ακραίων καιρικών φαινομένων.


Ελπίζουμε την άλλη φορά που θα χρειασθεί να έρθει σε επαφή με τα μέσα ενημέρωσης να είναι πιο “άνετος” και πιο “ξεψάρωτος” για να ενημερωθούμε εμείς, για να μπορέσουμε στην συνέχεια να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας.


Βέβαια πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ήταν η πρώτη μέρα που ανέλαβε την αντιδημαρχία.


 



ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΞΑΝΘΗΣ


Ακόμη ο δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με το ποια “άλογα” θα τρέξουν στην προεκλογική κούρσα.


Ελπίζουμε να τα επιλέξει με σοφία, (εκτός, βέβαια, αν δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και είναι σίγουρος ότι τα άλογά του θα κερδίσουν όλους τους γύρους).



Σχετικά Άρθρα

Back to top button