Τρίτο Μάτι

Εν αναμονή πολιτικών εξελίξεων στο χώρο της ΝΔ στην Ξάνθη
Γράφει ο Στάθης Φουρλάνος

*Είναι βέβαιο ότι, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης δε θ’ αποτελέσει τον “πολιτικό κομήτη”, ούτε φυσικά θ’ απουσιάσει, όπως θα επιθυμούσαν ίσως κάποιοι, από τα πολιτικά τεκταινόμενα της Ξάνθης. Θα παίξει ασφαλώς ενεργό πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσεχείς τριπλές και ίσως την ίδια περίοδο (Μάϊος 2019) τετραπλές εκλογές.
Διαθέτει και τη γνώση και την εμπειρία, τη δημοτικότητα και την αποδοχή μεγάλης μερίδας της κοινωνίας στον πολιτικό χώρο που ανήκει και θα πολιτευτεί για να υπηρετήσει και να δώσει διεξόδους στα προβλήματα των Ξανθιωτών πολιτών. Α
ς μην ανησυχούν οι φίλοι του για τη φαινομενική πολιτική απραξία του Κ. Ζαγναφέρη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, που συμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες βρίσκονται σε επικοινωνία, κατά την αναμενόμενη επίσκεψή του στην περιοχή, θα δώσει και επισήμως το πράσινο φως του πολιτικού μέλλοντος του αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη. Εν αναμονή πολιτικών εξελίξεων στο χώρο της ΝΔ, στην Ξάνθη μας και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

*O ” γερόλυκος” της πολιτικής της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ξάνθη, το πολιτικό “γεράκι” που έχει την εμπειρία, τη γνώση και τον τρόπο να κερδίζει εκλογές, ο Μανώλης Τσέπελης, θα διεκδικήσει μαζί με άλλα αξιόλογα και καταξιωμένα στελέχη της πολιτικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της Ξάνθης, το Δήμο Ξάνθης.
Πολλά χρόνια πίισω από το παραβάν των πολιτικών εξελίξεων του Δήμου Ξάνθης, βοήθησε με το δικό του τρόπο, στην εκλογή δημάρχων από το χώρο της ΝΔ και για κάποιους άλλων παρατάξεων, υπήρξε ο καθοριστικός αποτρεπτικός παράγοντας, ώστε να παραμένουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης.
Είναι όμως καιρός νέοι, άφθαρτοι και καταξιωμένοι στο χώρο τους, να βγουν μπροστά και με το δυναμισμό και τη σοβαρότητά τους να δώσουν όραμα, πνοή και ελπίδα στο δήμο μας.

*Προληπτικές προσαγωγές 18 πολιτών στα Γιαννιτσά Πέλλας από την αστυνομία για να μπορέσει να μιλήσει σε κομματικό ακροατήριο ο Φ. Κουβελης. Είναι μια απαράδεκτη ενέργεια των υπευθύνων, κόντρα στην ελεθερία της έκφρασης, στα ανθρώπινα δικαιώματα, της ειρηνικής διαμαρτυρίας και της ελεύθερης συνάθροισης πολιτών από μια κυβέρνηση, που θέλει να λέγεται, της αριστεράς. Η παράνομη κράτηση των 18 πολιτών, με όλες τις ανέσεις ενός πικ – νικ στο αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών, κράτησε μέχρι και την αποχώρηση του κ. Κουβελη από την περιοχή.
Προσήγαγαν (για εξακρίβωση στοιχείων;) δέκα οκτώ άτομα, που δεν έκαναν τίποτα το παράνομο, προληπτικά για να μην προβληματιστούν οι κυβερνητικοί ομιλητές, την ίδια στιγμή που οι Ρουβίκωνες, οι αντιεξουσιαστές, οι μπαχαλάκηδες, οι αναρχικοί, οι γνωστοί – άγνωστοι, απλά, παρακολουθούνται εκ του μακρόθεν να καταστρέφουν και να λεηλατούν, χωρίς να συλλαμβάνονται. Το άβατο των Εξαρχείων καλά κρατεί, η κατάληψη πανεπιστημιακών χώρων από ομάδες παραβατικότητας και η διακίνηση ναρκωτικών, το γνωστό πλέον κοντέϊνερ του κέντρου εξυπηρέτησης αναρχικών στην περιοχή των Εξαρχείων και η αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προστασίας του πολίτη να επιβάλει την εννομη τάξη στο κέντρο της Αθήνας, γιγαντώνουν τα προβλήματα.
Δεν είναι μύθος – μυθεύματα η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα, σε όλες τις εκφάνσεις, στην πολιτική ζωή του τόπου, δεν είμαστε μια ασφαλής χώρα κ. Γεροβασίλη και βρισκόμαστε σε αναμονή κ. Παπακώστα, να στείλετε το λογαριασμό στους υπεύθυνους δημιουργούς των προβλημάτων στην κοινωνία και του φόβου στα ελληνικά νοικοκυριά, που έχουν αναγκαστεί να μετατρέψουν με δικά τους έξοδα, τα σπίτια τους, εξ ανάγκης, σε φρούρια, ελεύθεροι φυλακισμένοι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button