ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ TΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗΣ

Για έναν ακόμη Τούρκο ποδοσφαιριστή κινείται η Skoda Ξάνθη.

Για έναν ακόμη Τούρκο ποδοσφαιριστή κινείται η Skoda Ξάνθη.


Μετά την απόκτηση του Γιουσούφ Σιμσέκ,  ενδιαφέρεται και για τον Εμρά Τουντσέλ.


Ο 20χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται στη Μαλάτιασπορ και ο μάνατζέρ του, που εκπροσωπεί και τον Σιμσέκ, έχει έρθει ήδη σε επαφή με την ομάδα της Θράκης.


Ο Τουντσέλ έχει συμβόλαιο με τη Μαλάτιασπορ μέχρι το καλοκαίρι του 2010, αλλά μπορεί να αποδεσμευτεί με μόλις 125.000 ευρώ.


Για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γαλατάσαραϊ. 



 Το προφίλ


 του Τουντσέλ 


  Ημ. γένν.: 14/9/1987  


Εθνικότητα:


Τουρκική 


Θέση:


Τερματοφύλακας  


Ύψος: 1.86 μ.,


 Βάρος: 78 κ.  


Η καριέρα του  


2006-07


Μαλάτιασπορ 


2007-08


Μαλάτιασπορ


 



ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ


Δ.Σ


Στο μεταξύ, ίδια θα παραμείνει η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, αφού οι εκλογές που έγιναν δεν επέφεραν αλλαγές.


Πρόεδρος της ΠΑΕ παραμένει ο Άρης Πιαλόγλου, διευθύνων σύμβουλος ο Νίκος Επιτρόπου, αντιπρόεδρος ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και μέλη οι Κώστας Κομνηνός και Πέτρος Δαμκαλής.


Η μόνη διαφορά είναι ότι το Δ.Σ. από πενταμελές έγινε εξαμελές, με τον Νίκο Δαμκαλή να προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα στελέχη.


 


  Στην Αργεντινή


ο Ματζουράκης


Για την Αργεντινή αναχώρησε ο Γιάννης Ματζουράκης, προκειμένου να τσεκάρει παίκτες σε μια αγορά που άλλωστε η Ξάνθη “τιμάει” κάθε χρόνο.


Από κει και πέρα, ο Γιώργος Κασναφέρης ξεναγήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια και ήδη αναζητεί σπίτι στην περιοχή (προσωρινά μένει στο “Le Sale”).


Σε ό,τι αφορά το θέμα του Θανάση Κωστούλα, τα κυπριακά μέσα έκαναν λόγο για ναυάγιο της μεταγραφής του στον ΑΠΟΕΛ. Εξέλιξη που επιβεβαιωνόταν ουσιαστικά από την ΠΑΕ Ξάνθη, αφού τόνιζαν ότι ο εν λόγω κεντρικός αμυντικός είναι στα πλάνα του Γιάννη Ματζουράκη για τη νέα σεζόν.


 



Συνάντηση κορυφής για τις μεταγραφές


Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε με όλο το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο της ομάδας στην προχθεσινή ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ στην Αθήνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το βάρος έπεσε στο σχεδιασμό της νέας σεζόν, με το “αφεντικό” της ομάδας να δίνει κατευθύνσεις προς τα πού θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.


 



Δεν ανησυχούν


για Σισμέκ


Δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας Maraton.com.tr ανέφερε ότι ο Γιουσούφ Σισμέκ διευθέτησε το θέμα με το στρατό και πλέον επιθυμεί την επιστροφή του στην Ντενίζλισπορ, ωστόσο στην Ξάνθη δεν ανησυχούν.


Αλλωστε στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Τούρκος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα και είναι δύσκολο να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button