Τριπλό “λάτιν” χτύπημα

Στην απόκτηση των Βραζιλιάνων Ροτζέριο, Ντορίβα και Μαρσελίνιο προχώρησε η Skoda Ξάνθη. Οι παίκτες πέρασαν από τα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ στην Αθήνα, συμφώνησαν και απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις.

  Στην απόκτηση των Βραζιλιάνων Ροτζέριο, Ντορίβα και Μαρσελίνιο προχώρησε η Skoda Ξάνθη. Οι παίκτες πέρασαν από τα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ στην Αθήνα, συμφώνησαν και απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις.


   Ο Ροτζέριο ντος Σάντος είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Σάντος και της Γκουαρανί στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.


  Ο Ντορίβα είναι 22 ετών, παίζει αμυντικός μέσος και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τη βραζιλιάνικη Μαντουρέιρα στο περιφερειακό πρωτάθλημα του Ρίο.


  Ο Μαρσελίνιο είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και ήταν στη Β’ ομάδα της Χετάφε. 


   Στο μεταξύ, σημερα  ολοκληρώνονται οι προπονήσεις της Ξάνθης για την τρέχουσα περίοδο.


 Την Τετάρτη οι παίκτες της ομάδας πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις σε γκρουπ. 


Θέλει τον Ζουντί


  Για την απόκτηση του Πατρίκ Ζουντί αναμένεται να κινηθεί η Ξάνθη.


   Η ομάδα μας έχει στη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους το όνομα του μεσοεπιθετικού από την Μπουρκίνα Φάσο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα του καταθέσει πρόταση.


  Αλλωστε, ο Αστέρας Τρίπολης δεν προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο και ο Αφρικανός είναι ελεύθερος.


  Σημαντικά πλεονεκτήματα του Ζουντί είναι η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα και είναι ιδανικός για την τακτική των αντεπιθέσεων.


  Ο Ζουντί μετρά 41 συμμετοχές και 7 γκολ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στα δύο τελευταία χρόνια. Οι Αρκάδες τον είχαν αποκτήσει ελεύθερο από τον Εθνικό Αστέρα (τον είχε φέρει στην Ελλάδα από τη Λόκερεν), με τον οποίο είχε 28 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στη Β’ Εθνική.


  Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός δεν ήταν στις πρώτες επιλογές της τεχνικής ηγεσίας την περσινή σεζόν (ξεκίνησε μόλις σε δύο ματς ως βασικός).


  Πάντως, την περίπτωση Ζουντί εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο Πανιώνιος.


  


  Πάντως πριν εγκαταλείψουν τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές έχουν να περάσουν και από εργομετρικές εξετάσεις τις οποίες πραγματοποιεί εδώ και χρόνια ο Γιάννης Ισπυρλίδης.


Υπάρχουν γκρουπ ποδοσφαιριστών (πρωί και  απόγευμα) που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και υποβάλλονται σε συγκεκριμένα τεστ ώστε να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις και στην συνέχεια υποδείξεις. 


  Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Κεχαγιάς με τους συνεργάτες του βρίσκουν ασκήσεις έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να μένουν συγκεντρωμένοι και να τελειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button