Διπλό και προπόνηση

Επίσημη αγωνιστική δράση δεν υπήρξε αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω Εθνικών ομάδων, όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ συνεχίζει την προετοιμασία της για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Σε δύο… ταχύτητες το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που επέλεξε στο προπονητικό «διπλό» στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή.

Επίσημη αγωνιστική δράση δεν υπήρξε αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω Εθνικών ομάδων, όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ συνεχίζει την προετοιμασία της για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Σε δύο… ταχύτητες το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που επέλεξε στο προπονητικό «διπλό» στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή. Ο Ρουμάνος προπονητής χρησιμοποίησε τους: Γκαραβέλη (46′ Ζαρόπουλο), Μπαξεβανίδη, Φάρκας (62′ Ερέα), Λισγάρα (85’ Προύντζο) , Ζαραδούκα, Έλτον (62′ Βασιλακάκη), Τόμιτς, Νιέτο (85’ Φασίδη), Κρίστοφερ (62′ Τριάδη), Ορφανίδη, Ράνο (85’ Χατζητερζόγλου) στο τελικό 0-0.
Νωρίτερα, στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια γυμνάστηκαν οι Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Σολτάνι, Ντιμιτρόφ, Λουσέρο και Καπετάνος, ενώ οι Καρυπίδης – Δεμένικος ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button