Το τρίτο μάτι

*Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με αφορμή πρόσφατα περιστατικά απάτης και απόπειρας πλαστογράφησης πιστωτικών καρτών με την εγκατάσταση ηλεκτρονικού μηχανισμού – ων υποκλοπής PIN σε αυτόματα μηχανήματα ανάληψης και λοιπών τραπεζικών συναλλαγών των πιστωτικών καταστημάτων, που παρατηρήθηκαν σε γειτονικούς Νομούς επιθυμούν να σας κάνουν κοινωνούς χρήσιμων πληροφοριών (σελίδα 10)

  Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με αφορμή πρόσφατα περιστατικά απάτης και απόπειρας  πλαστογράφησης πιστωτικών καρτών με την εγκατάσταση ηλεκτρονικού μηχανισμού – ων υποκλοπής PIN σε αυτόματα μηχανήματα ανάληψης και λοιπών τραπεζικών συναλλαγών των πιστωτικών καταστημάτων, που παρατηρήθηκαν σε γειτονικούς Νομούς  επιθυμούν να σας κάνουν κοινωνούς χρήσιμων πληροφοριών (σελίδα 10)


 


*Υπεγράφη και από τους συναρμόδιους υπουργούς (Οικονομίας και Οικονομικών και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας), η πολυαναμενόμενη απόφαση για την παράταση της επιδότησης του κόστους εργασίας κατά 12% των επιχειρήσεων των νομών Καβάλας και Δράμας.


Την είδηση μετέφερε το μεσημέρι στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελο Τσατσούλη, ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής.


 


*Μικρή αύξηση της επιβατικής κίνησης, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, στο αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” Χρυσούπολης διαπιστώνεται κατά τους πρώτους δύο μήνες της φετινής τουριστικής περιόδου. 


Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία που ανέφερε ο αερολιμενάρχης Μιλτιάδης Παπαμιλτιάδης μιλώντας στην ΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, παρουσιάστηκε αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 8% τον Μάιο και κατά 3% περίπου τον Μάιο.


Σύμφωνα δε με τον προγραμματισμό των πτήσεων, αναμένεται σχετική άνοδος και κατά τον τρέχοντα μήνα.


 


*Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης ανακοινώνεται ότι ξεκινησαν οι εργασίες του έργου “Ενοποίηση πλατειών και χώρων πρασίνου κέντρου πόλεως Ξάνθης”, κατά τη διάρκεια των οποίων θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο ανάμεσα στο πάρκο Πεσόντων και στα κτίρια του Ι.Ν. Της Του Θεού Σοφίας, των Δικαστηρίων και της Νομαρχίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button