Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Με την κατασκευή της Εγνατίας οδού δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην περιοχή τους, υποστηρίζουν κάτοικοι της Θαλασσιάς στην επστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν προς την Εγνατία οδό και κοινοποίησαν στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Νομαρχία Ξάνθης, Δήμο Τοπειρου.

     Με την κατασκευή της Εγνατίας οδού δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην περιοχή τους, υποστηρίζουν κάτοικοι της Θαλασσιάς στην επστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν προς την Εγνατία οδό  και κοινοποίησαν στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Νομαρχία Ξάνθης, Δήμο Τοπειρου.


   Μάλιστα τονίζουν ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα τους θα προχωρήσουν στο κλείσιμο της Εγνατίας.



Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ


   Εμείς ως επιτροπή και κάτοικοι Θαλασσιάς του Δήμου Τοπείρου αναφέρουμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την κατασκευή της Εγνατίας Οδού.


1) Ενώ υπήρχε στην αρχική μελέτη Γέφυρα για τα χωριά μας Θαλασσιά και Ποίμνη στο ύψος όπου η Εγνατία Οδός τέμνει την Επαρχιακή Οδό Τοξοτών-Ευλάλου δεν έγινε.


2) Οι Παράπλευροι δρόμοι από ίδιο Κόμβο προς τον Νέστο δεν έγιναν.


3) Καταργήθηκε η διάβαση για μεγάλα μηχανήματα παράλληλα της Επαρχιακής Οδού στο ύψος του Κόμβου.


4) Εχουν ενώσει πολλά φυσικά ρεύματα και κατασκευάστηκαν Κιβωτοειδή (2Τ 2) Θαλασσιάς και (2Τ 4) Ποίμνης και οι εκβολές τους είναι στα χωριά Θαλασσιά και Ποίμνη και με τις πρώτες βροχές τα χωριά πλημμυρίζουν.


Εάν δεν υπάρξουν οι ανάλογες δεσμεύσεις για τα παραπάνω αιτήματά μας θα προβούμε στο κλείσιμο της Εγνατίας Οδού.


Εντός είκοσι ημερών περιμένουμε απάντησή σας εγγράφως.


Η Επιτροπή


1) Σαρηπαπάζογλου


 Ιωάννης


2) Νιναχίδης Ιωάννης


3) Αναστασίου Ηλίας


Σχετικά Άρθρα

Back to top button