Αγώνας Σπόρ

Έτοιμοι για την πρώτη μάχη !

Έναρξη επίσημων υποχρεώσεων για τον ΑΟΞ. Σάββατο 16/09 και ώρα 17:00 το πρώτο παιχνίδι για τον “Δημόκριτο” για τον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και την πρώτη φάση. Αντίπαλος ο Φίλιππος Δροσερού που αγωνίζεται στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης σε μια έδρα που αναμένεται αύριο να γεμίσει από φιλάθλους των δυο ομάδων που θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε καθαρά ποδοσφαιρικά επίπεδα.

Η ώρα έφτασε για την αγαπημένη μας ομάδα που καλείται να διαχειριστεί με σοβαρότητα μια δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε “κόντρα” στην σπουδαία ιστορία μας. Η διάλυση της ΠΑΕ ήταν μια φυσική συνέπεια των οικονομικών προβλημάτων που υπήρξαν την σεζόν 2021-2022, την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα δεν κατέβηκε σε καμία κατηγορία καθώς ο Ερασιτέχνης ήταν ανενεργός αλλά η δράση των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα μας άλλαξε τα δεδομένα και από το καλοκαίρι που μας πέρασε η ομάδα “έστριψε” σε έναν δρόμο που μοιάζει μακρύς αλλά είναι διαχειρίσιμος.

Η διοίκηση του ΑΟΞ και ο κόσμος του έκλεισε τα αυτιά στις σειρήνες των συγχωνεύσεων που θα έφερναν ως φυσική συνέπεια την διάλυση του ιστορικού μας ΑΦΜ – και κατά συνέπεια της ιστορίας μας – και έχοντας μπει μια σειρά με την επανεκκίνηση του αντρικού τμήματος αλλά και των ακαδημιών μας , το τρένο έχει μπει στις ράγες για ένα μεγάλο και ευχάριστο ταξίδι. Η ιστορία άλλωστε φτιάχνεται μέσα από τις δυσκολίες και άπαντες καλούνται να σηκώσουν ανάστημα ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Σε ότι αφορά το αυριανό ματς δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση από πλευράς φιλάθλων μας στον οικισμό του Δροσερού.

Στο αγωνιστικό υπάρχουν απουσίες και αυτές είναι των Χαριτίδη και Μπουρλόγλου που μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους ενώ για σημαντικό προσωπικό λόγο θα απουσιάσουν και οι Τάσος και Βαγγέλης Καρακάσης. Το πρόβλημα λύθηκε με τον Χρήστο Μαλαδένη ο οποίος αυτήν την στιγμή πραγματοποιεί την αναβάθμιση του πτυχίου του ως προπονητής και απουσιάζει στην Σχολή αλλά έλαβε άδεια και θα είναι παρών στην αναμέτρηση όπως και ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας, Αποστόλης Κιαχίδης.

Η ομάδα μας μπορεί να πέτυχε το 6/6 στους φιλικούς αγώνες που έπαιξε απέναντι σε ομάδες Α! ΕΠΣ αλλά να μην ξεχνάμε πώς αναφερόμαστε σε μια καινούργια ομάδα που τώρα δημιουργεί “κορμό” με πλάνο τριετίας και αρκετούς νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές που καλούνται να φορέσουν μια βαριά φανέλα.

Παράλληλα το έμψυχο δυναμικό δεν έχει “κλείσει” ακόμα , πάντως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, το Κύπελλο αποτελεί έναν στόχο για τον ΑΟΞ και η ομάδα δεν το αντιμετωπίζει απλά ως ένα παιχνίδι προετοιμασίαςΊσα-ίσα είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε όλους τους θεσμούς. Το παιχνίδι αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε στην συνείδηση του κόσμου ως μια ομάδα που έχει θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας στην Α! ΕΠΣ και με δυο παρουσίες σε ημιτελικά κυπέλλου.

Φίλαθλοι της ομάδας θα βρεθούν στην τελευταία προπόνηση του ΑΟΞ που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Le Chalet για την τόνωση του ηθικού και παράλληλα για να υπενθυμίσουν σε όλους αυτό που δεδομένα γνωρίζουν. Πώς παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα και καλούνται να γράψουν το όνομα τους με “χρυσά” γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μόσχος Γκαϊταντζής με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Γιώργο Κουτσογιάννη.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button