Αστυνομικά Νέα

Ο Ρίζος Κωνσταντίνος νέος αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης

Η Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αναφέρει:

Με αφορμή την πραγματοποίηση των ετήσιων τακτικών κρίσεων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. (Ιανουαρίου 2024), ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Αντιστράτηγο κ. ΜΑΛΛΙΟ Δημήτριο για την προαγωγή του και τοποθέτησή του στη θέση του Αρχηγού του Σώματος, στον Αντιστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη για την προαγωγή του και τοποθέτησή του στη θέση του Υπαρχηγού του Σώματος, στον Αντιστράτηγο κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο για την προαγωγή του και τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδος, στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτησή του στη θέση του ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. και στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτησή του στη θέση του ΓΕ.Π.Α.Δ.Β.Α.

Επιπρόσθετα, συγχαίρουμε τον Ταξίαρχο κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Κωνσταντίνο για την προαγωγή του και τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τον Ταξίαρχο κ. ΤΣΙΑΡΑ Λάμπρο για την προαγωγή του και διατήρησή του στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης, τον Ταξίαρχο κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Χαράλαμπο για την προαγωγή του και διατήρησή του στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τον Ταξίαρχο κ. ΒΛΑΧΟ Κων/νο για την προαγωγή του και διατήρησή του ως Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΝΑΛΙΑ Αλύπιο για την τοποθέτησή του ως Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΠΕΛΛΑΚΗ Αντώνιο για την διατήρησή του στην θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας. Επίσης, συγχαίρουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΡΙΖΟ Κωνσταντίνο για την προαγωγή του και την τοποθέτησή του ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΙΜΟΥΔΗ Κωνσταντίνο για την προαγωγή του και την τοποθέτησή του ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε τους νεοπροαχθέντες Αστυνομικούς Διευθυντές κ. ΝΤΑΣΚΑΡΗ Σπυρίδωνα, κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ιωάννη, κ. ΜΑΝΤΑΡΛΗ Αθανάσιο, κ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ Νεκτάριο, κα. ΝΤΙΚΟΥΔΗ Ιωάννα, κ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο, κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Πέτρο, κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ Ηρακλή , κ. ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΗ Μιλτιάδη και κ. ΓΚΟΥΛΙΑΜΑ Περικλή.

Η απόφαση αυτή της Πολιτείας, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του προσφερόμενου έργου των ανώτατων και ανώτερων στελεχών που υπηρετούν στην ακριτική μας περιφέρεια, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και τη διασφάλιση της εθνικής ακεραιότητας και των συνόρων της χώρας μας.

Εκ της θεσμικής μας θέσεως, δηλώνουμε την προθυμία μας για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής, στεκούμενοι αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειές σας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button