Ανακοινώσεις

Thrace Negotiation Tournament 2024

Ο 4ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι γεγονός και θα διεξαχθεί 13-14 Απριλίου. Μετά τον τρίτο χρόνο επιτυχημένης διεξαγωγής του, το ΤΝΤ επιστρέφει για νέους, φοιτητές και επαγγελματίες το 2024.

Το ΤΝΤ αποσκοπεί στο να δώσει, στους συμμετέχοντες του, μια πλήρη εμπειρία στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, μέσα από διαδραστικά σενάρια και ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να επιτύχουν την επιθυμητή συμφωνία.

Διοργανώνεται από το Xanthi TechLab, του Δήμου Ξάνθης  και υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Επιχειρηματικής Καινοτομίας, Δημιουργικότητας και Ανταγωνιστικότητας (BICC) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης .

Πρόκειται για τον 1ο καινοτόμο διαγωνισμό αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται στη Β. Ελλάδα, με κορυφαίους μέντορες του είδους και ειδικούς στη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός αποτελείται αρχικά από τη φάση της θεωρητικής εκπαίδευσης, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές της διαπραγμάτευσης, της διαχείρισης συγκρούσεων και της συμφωνίας.

Στην επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν 2 γύροι, κατά τους οποίους οι συμμετέχοντες χωρισμένοι σε ομάδες θα εξασκηθούν σε πραγματικές υποθέσεις διαπραγμάτευσης και έχοντας ο καθένας το δικό του ρόλο, θα προσπαθήσουν να επιλύσουν σύγχρονα προβλήματα.

Η θεωρητική εκπαίδευση και οι πρώτοι 2 γύροι θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως, η τελική φάση θα διεξαχθεί δια ζώσης.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ

  • 30-31 Μαρτίου: Πρώτος γύρος εξ’ αποστάσεως
  • 6-7 Απριλίου: Δεύτερος γύρος εξ’ αποστάσεως
  • 13-14 Απριλίου: Ημιτελικός και Τελικός δια ζώσης στην πόλη της Ξάνθης

Συμμετοχή στο σύνδεσμο που ακολουθεί :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdshYhh3QReqU8Lek-32OPnpcK_AJExYPkaQOMNV2zKxYtfaw/viewform

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button