ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Για της ενέργειες που έχει κάνει ο Διοικητής  της  4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης κος  Βεντούρης με των Διοικητή του Νοσοκομείου Ξανθής  κύριο  Αθανάσιο Πάσχου  και των Διευθυντή του  Κέντρου  Υγείας  Εχίνου ,   κύριο   Δ.

    Για της ενέργειες που έχει κάνει ο Διοικητής  της  4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης κος  Βεντούρης με των Διοικητή του Νοσοκομείου Ξανθής  κύριο  Αθανάσιο Πάσχου  και των Διευθυντή του  Κέντρου  Υγείας  Εχίνου ,   κύριο   Δ. Πετρίδη  τους οποίους και επισκέφτηκα κατ απαίτηση των συνδημοτών μου, εκθέτοντας τους το  σοβαρό πρόβλημα  της έλλειψης της 24ωρης βάρδιας των οδηγών των ασθενοφόρων στα ΚΥ Εχίνου και Σταυρούπολης πρόβλημα που εμφανίσθηκε σε πολλές περιπτώσεις που χρειάστηκε μεταφορά στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

 

  Οι παραπάνω εμπλεκόμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και ικανοποίησαν το δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μου με την τοποθέτηση της 24ωρης βάρδιας των οδηγών των ασθενοφόρων.

 

Για τους παραπάνω λόγους εκφράζω την ικανοποίηση μου για την άμεση ανταπόκριση όλων των εμπλεκομένων, μεταφέροντας παράλληλα  τις ευχαριστίες των συμπολιτών μου.

 

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button