Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!

Μέσω της στήλης εύχομαι σε όλους σας υγεία, δύναμη, προκοπή και κάθε επιτυχία σε ατομικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θέλω να στείλω τις προσωπικές, θερμές μου ευχές σε αγαπητούς φίλους και συναδέλφους της πρώην Αγροτικής τράπεζας και νυν Πειραιώς, στα καταστήματα Ξάνθης, Αβδήρων και Αβάτου.

 

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!

Μέσω της στήλης εύχομαι σε όλους σας υγεία, δύναμη, προκοπή και κάθε επιτυχία σε ατομικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θέλω να στείλω τις προσωπικές, θερμές μου ευχές σε αγαπητούς φίλους και συναδέλφους της πρώην Αγροτικής τράπεζας και νυν Πειραιώς, στα καταστήματα Ξάνθης, Αβδήρων και Αβάτου.

 

Μου ανέφεραν ότι, προϊστάμενος οργανισμού, έχει μετατρέψει το γραφείο του σε έδρα προεκλογικού αγώνα, καθόσον κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δημοτικής παράταξης που διεκδικεί με αξιώσεις το Δήμο Ξάνθης στις προσεχείς εκλογές.

Θα διασταυρώσουμε τις πληροφορίες και αν αληθεύουν, θα επανέλθουμε και με ονόματα…

 

Ευρωεκλογές στις 25 Μαϊου στη χώρα μας.

Θα εκλέξουμε τους 21 έλληνες ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας για μια τετραετία και θα πρέπει να ασχοληθούν πολύ σοβαρά και με την πρέπουσα υπευθυνότητα με τα μεγάλα ευρωπαϊκά προβλήματα και ιδίως του νότου μαζί με τους υπόλοιπους 730 ευρωβουλευτές.

Δε θεωρώ ότι οι έλληνες ευρωβουλευτές που εκλέχθηκαν το 2010 είχαν αξιόλογες επιτυχίες για θέματα που αφορούν τη χώρα μας, καθόσον η ανεργία καλπάζει στο 28% και ο ελληνικός λαός βιώνει μια πρωτοφανή λιτότητα και ζει σε… καθεστώς φτωχοποίησης.

Η Ν.Δ. έχει εκλέξει 8 ευρωβουλευτές, το ΠΑΣΟΚ 6, το ΚΚΕ 2, ο ΛΑΟΣ 1, οι Πράσινοι 1, 3 ευρωβουλευτές είναι ανεξάρτητοι και ο ΣΥΡΙΖΑ 1.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές αναμένονται ριζικές αλλαγές, διότι το ΠΑΣΟΚ είναι στο όριο εκλογής ευρωβουλευτή και ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι ο νικητής των ευρωεκλογών.

 

Εκλογές για την ανάδειξη περιφερειαρχών και δημαρχών θα έχουμε στις 18 Μαϊου και επαναληπτικές στις 25.

Οι διεργασίες συνεχίζονται και σύντομα αναμένονται να κλείσουν τα ψηφοδέλτια.

Την Ξάνθη επισκέφθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ.

 

Ακουσα τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας της Ν.Δ. κ. Γιάννη Ιωαννίδη να προτρέπει τους έλληνες να έχουν στο σπίτι τους από 10 αγελάδες για να έχουν ετήσια έσοδα 20.000 ευρώ.

Μήπως ο κ. Ιωαννίδης δεν ζει σ’ αυτή τη χώρα; Δεν ξέρει ότι οι γαλακτοκομικές εταιρείες τους παίρνουν το γάλα και τους πληρώνουν με 6μηνες και 9μηνες επιταγές;

Δε γνωρίζει ο κ. Ιωαννίδης ότι το κόστος για την κατασκευή ενός στάυλου είναι απαγορευτικό σήμερα για τους κτηνοτρόφους;

Δε γνωρίζει το κόστος των ζωοτροφών και το κόστος της καθημερινής προσωπικής και οικογενειακής εργασίας;

Νομίζει ο κ. Ιωαννίδης ότι όλα στη ζωή είναι μπάσκετ; Όλα έχουν σχέση με τα παχυλά συμβόλαια και τα υψηλά μπάτζετ παικτών και προπονητών;

Όχι κ. Ιωαννίδη για πολλούς η ζωή είναι σκληρή, υπερβολικά σκληρή και έχει επιδεινωθεί και συνεχίζει να επιδεινώνεται με τις συνεχιζόμενες πολιτικές της κυβέρνησης που είσαστε και σεις μέλος…

 

Στη χώρα μας υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει ανθρωπιστική κρίση.

Πολλά παιδιά λιποθυμούσαν στο σχολείο λόγω έλλειψης τροφής.

Ευτυχώς που το ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου ανέλαβε το κόστος και τα παιδιά των δημοτικών σχολείων τρώνε τουλάχιστον δεκατιανό.

Η πολιτεία, το κράτος περί άλλων τύρβαζε και τυρβάζει και με τα μνημόνια και των άγρια φορολογία σαν αφεντικά προς υποτακτικούς, έχουν οδηγήσει έναν υπερήφανο ελληνικό λαό στη φτωχοποίησή του.

Η συγκυβέρνηση (ευτυχώς που το Μάη θα διεξαχθούν οι διπλές εκλογές) μετά από χρόνια λιτότητας θα μοιράσει επιταγές (από το… πρωτογενές πλεόνασμα… με τις… θυσίες του ελληνικού λαού) των 500 – 1.000 ευρώ σε κάποιες κοινωνικές ομάδες.

Το κοινωνικό μέρισμα δε θα μοιραστεί σε άτομα κοινωνικών ομάδων, οι οποίες αναγκάσθηκαν να φιλοξενούνται από τους γονείς τους!

Και είναι πολλοί, πάρα πολλοί οι έλληνες άνεργοι που δεν έχουν κανένα περιθώριο αξιοπρεπούς ζωής λόγω της συνεχιζόμενης ανεργίας.

Που θα ακουμπήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Που θα βρουν στέγη και φαγητό αν δε φιλοξενηθούν από τους γονείς τους;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button