Υψηλή επισκεψιμότητα στην Ξάνθη

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα για την επισκεψιμότητα στον Νομό και για την πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης δήλωσε:

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα για την επισκεψιμότητα στον Νομό  και για την πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης δήλωσε: 

 “Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε, από απολύτως βέβαια στοιχεία ότι, κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων και των καταλυμάτων, όπως και τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, ήταν -συνολικά- μεγαλύτερη από ποτέ.


 Διαπιστώνουμε με μεγάλη ικανοποίηση ότι η συντονισμένη προσπάθεια, που γίνεται, από 10ετίας αποδίδει για φέτος (2008) μια μέση αύξηση, σε σύγκριση με  πέρυσι, της τάξης του 9-10% περίπου, προσθέτει σημαντικές οικονομικές εισροές και εισόδημα στο νομό, που δεν υπήρχαν στο παρελθόν.


 Θέλω να ευχαριστήσω όλους (φορείς, θεσμούς, κ.λ.π.) όσους εργάζονται σ’ αυτή την κατεύθυνση, ιδιαίτερα τους τοπικούς  επαγγελματίες  ξενοδόχους  και  τους συναφείς κλάδους επαγγελματιών και υπηρεσιών αλλά και τους τουριστικούς πράκτορες από όλη την Ελλάδα που επέλεξαν ως προορισμό το Νομό μας.


 Η Ξάνθη αναπτύσσει τουριστική συνείδηση,  που χτίζεται με θετικό πνεύμα, προβολή και διαφήμιση, μακριά από μίζερες και μικροπολιτικές εικόνες, που θέλουν να περάσουν κάποιοι”. 


 

  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button