“Δύσκολο για μας, δύσκολο και για τον Ολυμπιακό”

Μπορεί η Ξάνθη να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Κιντάνα. Ο λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής της ακριτική ομάδας δήλωσε πως όσο δύσκολο θα είναι για την Ξάνθη να πάρει κάτι καλό από το συγκεκριμένο ματς, άλλο τόσο θα είναι και για τους “ερυθρόλευκους”.

Κιντάνα:


“Δύσκολο για μας, δύσκολο


και για τον Ολυμπιακό”


 


Μπορεί η Ξάνθη να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Κιντάνα.


Ο λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής της ακριτική ομάδας δήλωσε πως όσο δύσκολο θα είναι για την Ξάνθη να πάρει κάτι καλό από το συγκεκριμένο ματς, άλλο τόσο θα είναι και για τους “ερυθρόλευκους”.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιντάνα στην επίσημη ιστοσελίδα της SCODA Ξάνθης


“Σίγουρα, είναι πάντα χαρά να παίζεις με μεγάλες ομάδες.


Αυτό σου δίνει κίνητρο. Εμείς βέβαια, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας, παίζουμε πάντα για τη νίκη.


Το παιχνίδι του Σαββάτου όσο δύσκολο θα είναι για εμάς θα είναι και για τον Ολυμπιακό.


Με την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο γιατί η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη”



Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε:


“Το Σάββατο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο.


Αυτό πιστεύω οφείλεται στο ότι ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες που μας έδινε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής μας, με αποτέλεσμα να πάρουμε και τον πρώτο μας βαθμό εκτός έδρας στη φετινή σεζόν.


Αν ήμασταν και πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ,θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη”.


 


Φιλικό ξεμούδιασμα


Φιλικό με την ομάδα του ΑΠΟΞ έδωσε προχθες στο Αθλητικό κέντρο Πηγαδίων το συγκρότημα του κυρίου Μαντζουράκη.


Στο φιλικό συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός των παικτών που ξεκίνησαν ως βασικοί στον αγώνα με τον Αστέρα, και οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης σε χαμηλούς ρυθμούς. Μοναδικό πρόβλημα αλλά όχι σοβαρό ο νεαρός Σταθάκης ο οποίος και έκανε θεραπεία.


Στο φιλικό τώρα, το τεχνικό επιτελείο έδωσε συμμετοχή σε όλους τους υπόλοιοπους παίκτες για να διαπιστώσει στην κατάσταση την οποία βρίσκονται και ενόψει του δυνατού τεστ του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.Για την ιστορία, το φιλικό έληξε 6-1 και τα γκολ για την ομάδα της Skoda Ξάνθη πέτυχαν, 3 Al saify και από ένα, Βασιλακάκης, Λιαπάκης και Στίβαρ.


*Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πριν την έναρξη ο κύριος Μαντζουράκης μίλησε στους παίκτες και τους ανέφερε τα συμπεράσματα του τόσο για τον αγώνα με τον Αστέρα όσο και για το προχθεσινό φιλικό. Γενικά, είπε ότι έμεινε ευχαριστημένος από τον αγώνα του Σαββάτου, και ιδιαίτερα ότι η ομάδα εφάρμοσε στο γήπεδο όσα προηγήθηκαν στην εβδομάδα προετοιμασίας. Τόνισε ότι η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και οι δυνατότητες για καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά και καλύτερη κατάταξη είναι πολλές.


Στα αγωνιστικά, μοναδικό πρόβλημα εξακολουθεί να είναι ο Σταθάκης και ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Για τους υπόλοιπους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο στάθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, και από τεχνικές ασκήσεις δόθηκε έμφαση στην κατοχή μπάλας.



Τέλος, χθες στις 11:00 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τον αγώνα του Σαββάτου και αποφασίσθηκε ο Ολυμπιακός να προμηθευτεί 1300 εισιτήρια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button