Πρόταση Μπένη για το Δροσερό

*Ειδική σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Δροσερού με την παρουσία όλων των φορέων, πρότεινε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

*Ο κ. Μπένης περιμένει το νέο εκλογικό νόμο για τις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Μάϊο του 2014 για ν’ ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του.

 

*Ειδική σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Δροσερού με την παρουσία όλων των φορέων, πρότεινε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

*Ο κ. Μπένης περιμένει το νέο εκλογικό νόμο για τις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Μάϊο του 2014 για ν’ ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του.

 

*Από τον Ιανουάριο και μετά θα γνωρίζουμε τους υποψήφιους δημάρχους. Μπένης, Πούλιος, Τσιακίρογλου, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να διεκδικήσουν το Δήμο, αλλά το “πρόσωπο” που θα εμφανιστεί ίσως τους “χαλάσει” τα σχέδια!

 

*Εχει παραγίνει με την αφισορύπανση. Επιτέλους οι αρμόδιοι να πάρουν μέτρα και να εφαρμόσουν το νόμο.

 

*Τον Ιούνιο και για μία εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι πανευρωπαϊκοί σκακιστικοί σχολικοί αγώνες στη γειτονική Καβάλα με τη συμμετοχή 600 παιδιών από διάφορες χώρες. Μπράβο στους γείτονες.

 

*Μόνο του παλεύει το Γηροκομείο Ξάνθης με άγρια περικοπή της επιδότησης που έπαιρνε από το κράτος και αυτή να την εισπράτει με πολλές δόσεις  και με τεράστια καθυστέρηση. Τη διαπίστωση αυτή έκανε ο βουλευτής Επικρατείας των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Τέρενς Κουϊκ στην  επίσκεψή του στο Γηροκομείο Ξάνθης.

 

*Κανείς δε συγκινείται με την καθυστέρηση της καταβολής της επιδότησης του 12% στις επιχειρήσεις της Θράκης. Επτά εξάμηνα χρωστάει το κράτος. Οι τοπικοί βουλευτές θ’ ασχοληθούν με το θέμα αυτό;Ο αντιπεριφερειάρχης;

 

*Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης της ΣΕΚΑΠ δεν έχει μιλήσει ακόμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για το μέλλον της καπνοβιομηχανίας; Πότε θα μάθει η τοπική κοινωνία τα σχέδια του για την ανάπτυξη της ΣΕΚΑΠ;

 

*Επέστρεψε στη δημοσιογραφική πρωϊνή ζώνη του ραδιοφωνικού σταθμού Fm 100 ο Βαγγέλης Βασιλειάδης μετά την περιπέτεια υγείας του. Βαγγέλη καλή δύναμη και καλές εκπομπές.

 

*Για τη διευκόλυνση των πελατών της ΔΕΗ που επιθυμούν να προβούν στη ρύθμιση των οφειλών τους λειτουργεί η πανελλαδική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 11770 (επιλογή 3). Ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις τηλεφωνικών διακανονισμών από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00 – 16.00.

 

*Χειμερινές αιμοδοσίες της εκπαίδευσης του Νομού Ξάνθης πραγματοποιούνται για δεύτερη φορά μέσα στο έτος από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου παίδων “Αγία Σοφία” σε συνεργασία με το σύλλογο  αιμοδοτών Ξάνθης και τη Δ/νση Β’βάθμιας Εκπ/σης Ξάνθης.

 

*Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή έδωσαν οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για το θέμα της ευλογιάς. Αν δεν έχουν οριστικές, δίκαιες λύσεις και απαντήσεις στις προτάσεις τους, θα επανεξετάσουν την ήπια μέχρι σήμερα στάση τους.

 

*Η Φιλοπρόοδη Ενωση Ξάνθης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και το Γενικό Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν τη συμφωνική ορχήστρα Θεσσαλονίκης σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στην υψηλή τέχνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 του μηνός και ώρα 20.30 στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα “ΑΓΩΝΑΣ”.

 

*Τελειώνει το 2013 και έφθασε ο καιρός για την εξόφληση της συνδρομής στην εφημερίδα μας. Το κόστος της συνδρομής β’ εξαμήνου είναι 30,00 ευρώ, το χαμηλότερο από τις υπόλοιπες εφημερίδες.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας. Συνεχίζουμε…

 

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ:

Δεν αντέχουμε αλλά δεν πρέπει να μας πιάσει πανικός

 

“Είναι αλήθεια ότι δεν αντέχουμε, αλλά αλλοίμονο εάν μας πάρει ο πανικός” είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό το Σάββατο.

Ο Αρχιεπίσκοπος που βρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου για χριστιανικά μνημεία στην Ελλάδα σημείωσε επίσης πως ο διάλογος με την Πολιτεία για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας έχει ανοίξει, τονίζοντας πως η Εκκλησία δεν θέλει να βγάλει χρήματα αλλά θέλει να βρεί τρόπου να βοηθήσει τον λαό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button