ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΥΦ.ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Το Σάββατο 14.02.2015 ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σγουρίδης  είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς, σωματεία αλλά και πολίτες που θέλησαν να του ευχηθούν και να τον στηρίξουν ηθικά στο δύσκολο έργο που του εμπιστεύτηκε η νέα κυβέρνηση.

Το Σάββατο 14.02.2015 ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σγουρίδης  είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς, σωματεία αλλά και πολίτες που θέλησαν να του ευχηθούν και να τον στηρίξουν ηθικά στο δύσκολο έργο που του εμπιστεύτηκε η νέα κυβέρνηση.  Άκουσε  κύρια ζητήματα που του έθεσαν καθώς και προτάσεις για τον πρωτογενή τομέα αλλά και ζητήματα γραφειοκρατίας. Συγκεκριμένα συνομίλησε, με  τον Δ/ντη κτηνιατρικής υπηρεσίας Ν.Ξάνθης κ.Τέγο Δήμο, με ομάδα καπνοπαραγωγών Μύκης, με ομάδα γεωργοπαραγωγών Ξάνθης, με τους προέδρους κτηνοτρόφων της περιφέρειας Α.Μ-Θ , με το προεδρείο του αλιευτικού συνεταιρισμού του Πόρτο Λάγους, καθώς και με το Δ.Σ Λέσχης αυτοκινήτου Ξάνθης. 

      Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υποσχέθηκε ότι τα ζητήματα των φορέων θα τύχουν  ιδιαίτερης προσοχής όπως τους  αρμόζει, προσθέτοντας ότι η χώρα έχει τις δυνατότητες να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ευρωπαϊκά προγράμματα προς όφελος του πρωτογενούς τομέα και να περιορίσει την γραφειοκρατία και η νέα πολιτική ηγεσία έχει την διάθεση και θα τα καταφέρει.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button