Δημοτικές Εκλογές

Τσέπελης στο STAR 88,8 fm: “Λαϊκίστικες ιστορίες περί αναθέσεων”

Στη σημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο STAR 88,8 fm ζητήσαμε από το Μανώλη Τσέπελη το σχόλιο του για την θέση των «ΜΠΡΟΣΤΑ» για τη διαφάνεια για τις αναθέσεις και τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής  για την παρακολούθηση των οικονομικών και των απευθείας αναθέσεων του Δήμου Ξάνθης,

Η απάντηση Τσέπελη:

«Σας  είπα τρεις φορές , δεν ξέρω αν δεν τα λέω ελληνικά. Υπάρχουν τόσα συλλογικά όργανα τα οποία ελέγχουν όλες τις διαδικασίες διεκπεραίωσης οικονομικής συναλλαγης του δήμου που  δεν μπορεί να κουνηθεί φύλλο.Ολα αυτά είναι λαϊκίστικες  ιστορίες  για να τις  λέμε για εντυπώσεις και τους δρόμους . Υπάρχουν όργανα που είναι εκτός δήμου. Δηλαδή η επιτροπή  θα είναι πιο ισχυρή από τον επίτροπο , πιο ισχυρή  από την Αποκεντρωμένη; Γιατι τα λέτε αυτά τα λαϊκίστικα;»

-Όμως στους ίδιους και τους ίδιους πέντε χρόνια δίνονταν  οι αναθέσεις

“Αν είναι αυτό το πρόβλημα το δικό σας εγώ δεν θα σας το λύσω. Οτι γίνεται  είναι σύννομο. Οποιος θέλει σήμερα να έρθει να παρει όλα τα στοιχεία από το Δημο Ξάνθης και να ελέγξει τα πάντα. Και αν βρουν μια παρατυπία εγω θα το παραδεχτώ δημόσια και θα κάνω ότι χρειαστεί.Υπάρχει δημόσια διοίκηση και ούτε για τους υπαλλήλους δέχομαι κουβεντα”

(φωτο αρχείου)

Σύνδεσμος λήψης Από το χρόνο 9.50
https://www.transfernow.net/dl/20231012hStoZMnr/wJO6boXi

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button