ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η ομάδα αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης. Η διαδικασία της ομάδας βασίζεται στη φιλοσοφία και μεθοδολογία της Ψυχοθεραπείας Gestalt η οποία είναι μια ολιστική, υπαρξιακή και ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Ο στόχος της είναι κάθε μέλος της ομάδας να έχει προσωπική αυτογνωσία με συνέπεια την αυτοεκτίμηση. Η διαδικασία της ομάδας αναπτύσσεται σε ένα αυστηρά εχέμυθη περιβάλλον, επικεντρώνεται στη σταδιακή ανάπτυξη εμπιστοσύνης, στην γνήσια αλληλεπίδραση και αυθεντική επαφή των μέλη, στην επίγνωση της διάδρασης του «Εδώ και Τώρα».

 Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η ομάδα αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης. Η διαδικασία της ομάδας βασίζεται στη φιλοσοφία και μεθοδολογία της Ψυχοθεραπείας Gestalt η οποία είναι μια ολιστική, υπαρξιακή και ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Ο στόχος της είναι κάθε μέλος της ομάδας να έχει προσωπική αυτογνωσία με συνέπεια την αυτοεκτίμηση. Η διαδικασία της ομάδας αναπτύσσεται σε ένα αυστηρά εχέμυθη περιβάλλον, επικεντρώνεται στη σταδιακή ανάπτυξη εμπιστοσύνης, στην γνήσια αλληλεπίδραση και αυθεντική επαφή των μέλη, στην επίγνωση της διάδρασης του «Εδώ και Τώρα». Επικεντρώνεται επίσης στις προτεραιότητες των  τρέχων αναγκών, στη διαπίστωση των άκαμπτων μοτίβων της συμπεριφοράς και τρόπου ζωής, στην ανακάλυψη της δημιουργικής προσαρμογής για μια ζωή με περισσότερη επίγνωση και ευεξία.

 Η ομάδα θα είναι «κλειστού τύπου» που σημαίνει πως μετά την έναρξή της δεν δέχεται άλλα μέλη. Η διάρκειά της θα είναι από Οκτώβριο 2013 έως Ιούνιο 2014. Οι συναντήσεις γίνονται δύο φορές το μήνα διάρκειας 2,5ωρών. 

Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ το μήνα.  

Πληροφορίες :Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης – Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης, Αντίκα 7   67100 Ξάνθη.

Τηλ. 25410 25421

Email: fexanthis@gmail.com     www.fex.org.gr 

 Μαρίνα Κατσικίδου: 6955495569, m_katsikidou@yahoo.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button