Το τρίτο μάτι

*Ο βουλευτής κ. Τσετίν σε εκδήλωση του συλλόγου Ρομ στο Εύλαλο αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα στο πρόβλημα των μικροπωλητών, οι οποίοι δεν μπορούν να πηγαίνουν στα παζάρια των όμορων Νομών της Ξάνθης, επισημαίνοντας ότι, “εδώ όλοι γνωρίζουν καλά ότι τα παζάρια είναι η δουλειά σας, το ψωμί σας για να ζουν οι οικογένειές σας. Ξέρετε καλά, ότι κατέθεσα ερώτηση στη Βουλή για το θέμα αυτό αλλά ακόμα λύση δεν βρέθηκε”.

*Οβουλευτής κ. Τσετίν σε εκδήλωση του συλλόγου Ρομ στο Εύλαλο αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα στο πρόβλημα των μικροπωλητών, οι οποίοι δεν μπορούν να πηγαίνουν στα παζάρια των όμορων Νομών της Ξάνθης, επισημαίνοντας ότι, “εδώ όλοι γνωρίζουν καλά ότι τα παζάρια είναι η δουλειά σας, το ψωμί σας για να ζουν οι οικογένειές σας. Ξέρετε καλά, ότι κατέθεσα ερώτηση στη Βουλή για το θέμα αυτό αλλά ακόμα λύση δεν βρέθηκε”. 


 



*Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης υπενθυμίζει στο καταναλωτικό κοινό, καθώς και στους συναδέλφους εμπόρους ότι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης θα παραμείνουν κλειστά.



Ο Ιππικός Πολιτιστικός Όμιλος Κομοτηνής, ο Ιππικός Όμιλος Αβδήρων και το e-horse.gr σας προσκαλούν το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Ιουνίου 2008 στις εγκαταστάσεις της Φάρμας Αράβικων Αλόγων Κ.Γεωργαντζή, στη Γκιώνα Ξάνθης στο διήμερο σεμινάριο που διοργανώνουν με τον παγκοσμίας φήμης γητευτή των αλόγων Franklin Levinson από το Colorado-USA.


 



*Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, θεραπευτικό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) θα συμμετάσχει στην 27η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών που θα γίνει στη Θάσο 11-16 Ιουνίου 2008 στο Κάμπινγκ Πρίνου, κατόπιν συνεννοήσεως με την Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας ΕΕΜΑ (ΜΟΤΟΕ).


Στα πλαίσια των διαφόρων εκδηλώσεων που θα γίνουν στην ανωτέρω συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί δράση με σκοπό την ενημέρωση-ευαισθητοποίηση του κοινού με διανομή φυλλαδίων και διαφημιστικών του  ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ. ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ


ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ;;;;


Συνδημότης μας, έστειλε στη σελίδα μας στο διαδίκτυο, ένα σχόλιο του για την κατάληψη των πεζοδρομίων από επαγγελματίες και οδηγούς εκφράζοντας την αγανακτηση του. Γράφει:


“Αγαπητέ εκδότη, θλιβερή είναι η κατάσταση σε πολλά σημεία της πόλης.


Κάποιοι Επαγγελματίες και όχι μόνο έχουν ιδιοποιηθεί τα πεζοδρόμια.


Απευθύνθηκα επανειλημένα στη Δημοτική Αστυνομία και στην Αστυνομία αλλά τίποτε.


Αν μπορείς κάνε τίποτα για τους πολίτες που ταλαιπωρούνται.


Δεν μπορούμε να σταθμεύσουμε τα αυτοκίνητά μας, δεν μπορούμε να περάσουμε με τα καρότσια με τα παιδιά μας.


(θα επανέλθουμε με φωτογραφίες)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button