Απογευματινή προπόνηση

Την τελευταία της δυνατή προπόνηση πραγματοποίησε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Πέμπτης στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας. Δύο εικοσιτετράωρα πριν την Σαββατιάτικη αναμέτρηση ο Νίκος Κωστένογλου έριξε βάρος στην τακτική της ομάδας εστιάζοντας σε συγκεκριμένα σημεία της ανάπτυξης και της αμυντικής λειτουργίας της ξανθιώτικης ομάδας.

Την τελευταία της δυνατή προπόνηση πραγματοποίησε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Πέμπτης στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας. Δύο εικοσιτετράωρα πριν την Σαββατιάτικη αναμέτρηση ο Νίκος Κωστένογλου έριξε βάρος στην τακτική της ομάδας εστιάζοντας σε συγκεκριμένα σημεία της ανάπτυξης και της αμυντικής λειτουργίας της ξανθιώτικης ομάδας. Στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχε και ο Κώστας Τσαμούρης που επέστρεψε από την Εθνική Νέων ενώ ο Ρικάρντο Ντάνι ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής μετά του ΠΑΣ Γιάννινα και της SKODA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο Γιώργος Λιαχούδης με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη – Αθανάσιο Θανασακούδης της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γεράσιμος Ντίτσος της ΕΠΣ Πρέβεζας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button