ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οργανώνει και εφέτος κύκλο Σεμιναρίων Μαγειρικής για παιδιά 6-13 ετώνσε  συνεργασία με την βραβευμένη CHEF,  Στέλλα Σπανού.

Το 1ο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012,στις 16.30

 

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οργανώνει και εφέτος κύκλο Σεμιναρίων Μαγειρικής για παιδιά 6-13 ετώνσε  συνεργασία με την βραβευμένη CHEF,  Στέλλα Σπανού.

Το 1ο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012,στις 16.30

 

Μαθήματα μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους… Σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τα παιδιά θα ζυμώσουν με τα μικρά τους τα χεράκια , θα ψήσουν, θα δοκιμάσουν, θα διασκεδάσουν και θα μάθουν μέσα από τη χρήση αγνών υλικών πως θα δημιουργήσουν γεύσεις και προτάσεις σχετικές με ζύμες συνεχίζοντας την γαστριμαργική παράδοση του τόπου μας.

 

  • Η chef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος – συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφος γαστρονομίας.
  • Επιμελείται μενού και μπουφέδες  για εκδηλώσειςσε Ελλάδα και εξωτερικό με τοSTELLAS HOME CATERING, διοργανώνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συνεργάζεται με γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή της παραδοσιακής κουζίνας.
  • Ως συγγραφέας γαστρονομίας έχει γράψει τα βιβλία «Έρωτας Γεύσεων», «Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις» και «Καβάλας γεύσεις».
  • Υπό έκδοση βρίσκονται  τα βιβλία της «Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος» και «Χαλκιδικής μαγειρέματα».

 

Επιμέλεια:

Στέλλα Σπανού,  CHEF-συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής,

Σουδάν Γκίντα, εκπαιδευτικός, Mαρία Παπαδοπούλου, ψυχολόγος.

Ώρα προσέλευσης:16.15

Διάρκεια:16.30-19.15 

 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξητουsuper market «ΜΑΣΟΥΤΗ», των κρεοπωλείων «Μπατζακίδη» και του Οίνου «Σγουρίδη» στην οδό 12 Αποστόλων και Οδυσσέως Ανδρούτσου, στην Ξάνθη.

 

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 254102663529282 καθημερινά 09.00-21:00.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button