Λασπομαχία δίχως νικητή

Ισόπαλες δίχως σκορ αναδείχθηκαν Βέροια και SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague.

 

Σε μία αναμέτρηση που έγινε σε ένα πολύ κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από τις καθυστερήσεις του α’ μέρους όταν και αποβλήθηκε ο Γεωργιάδης.

 

Ισόπαλες δίχως σκορ αναδείχθηκαν Βέροια και SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague.

 

Σε μία αναμέτρηση που έγινε σε ένα πολύ κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από τις καθυστερήσεις του α’ μέρους όταν και αποβλήθηκε ο Γεωργιάδης.

 

Περιγραφή αγώνα

Με αλλαγές στην σύνθεσή της παρατάχθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ στο παιχνίδι με την Βέροια για την 8η αγωνιστική. Ο Νίκος Κωστένογλου έδωσε φανέλα βασικού στον Γιούρι Λοντίγκιν και στον Δημήτρη Γούτα με τους δύο παίκτες να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στο φετινό πρωτάθλημα. Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν μετριότατο σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι στα 45 πρώτα λεπτά είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους αλλά ουσιαστικά δεν απείλησαν απέναντι σε μία SKODA ΞΑΝΘΗ που περισσότερο έψαξε το γκολ στην κόντρα επίθεση. Ωστόσο μέσα σε ένταση έκλεισε το ημίχρονο καθώς ο Γεωργιάδης εκτός φάσης χτύπησε τον Μαρσελίνιο με αποτέλεσμα ο παίκτης των γηπεδούχων να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ιωαννίδη.

 

Στην επανάληψη η SKODA ΞΑΝΘΗ παίζοντας και με παίκτη παραπάνω έδειξε διάθεση και ανέβασε κάπως την απόδοσή της, κόντρα σε μία αξιόμαχη ομάδα. Κλασικές ευκαιρίες δεν υπήρξαν με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με τους Μαρκόφσκι και Μάνταλο στο διάστημα αυτό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν γρήγορα τις αλλαγές τους προσπαθώντας να διαφυλάξουν το μηδέν στα μετόπισθεν ενώ από την άλλη ο Νίκος Κωστένογλου προσπάθησε με τις βοήθειες από τον πάγκο (Μάνταλο, Ονουάτσι, Πλατέλλα) να τονώσει την επιθετική του γραμμή για να πετύχει κάποιο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε. Τελικά, στην «λασπομαχία» της Βέροιας δεν βγήκε νικητής.

Φάσεις

Στο 2′ το σουτ του Βασιλακάκη από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ.
Στο 11′ το δυνατό μονοκόμματο σουτ του Ολαϊτάν πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 14′ το φάουλ του Μπαργκάν κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.
Στο 26′ το φάουλ του Μπαργκάν μπλόκαρε εύκολα ο Λοντίγκιν.
Στο 43′ ο Μπαργκάν επωφελήθηκε από το λάθος της άμυνας, έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

Στο 50′ σέντρα του Μαρίν, στοπάρισμα και σουτ από τον Μαρκόφσκι η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.
Στο 53′ άστοχο το σουτ του Μαρσελίνιο.
Στο 55′ το σουτ του Ολαϊτάν μπλόκαρε ο Λοντίγκιν.
Στο 73′ όμορφη ενέργεια από την SKODA ΞΑΝΘΗ κατέληξε σε σουτ του Μάνταλου που μπλόκαρε ο Λόπεζ.

Διαιτητές

Διαιτητής: Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Αργολίδας)
Α’ Βοηθός: Κωσταράς Πολυχρόνης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)
Β’ Βοηθός: Χαρίσης Κοσμάς (ΕΠΣ Γρεβενών)
4ος Διαιτητής: Κύζας Γιώργος (ΕΠΣ Δράμας)
Κίτρινες: 13′ Γούτας, 50′ Ολαϊτάν, 52′ Μαρσελίνιο, 63′ Ντάνι, 74′ Καλί, 78′ Καζούμπα, 82′ Ζε Βιτόρ.
Κόκκινη: 45+2′ Γεωργιάδης

Συνθέσεις

Βέροια: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Σνάουτσνερ, Κάλι, Καλογέρης, Καφές (59′ Ζε Βιτόρ), Ολαϊτάν, Κόστλι (46′ Αμαραντίδης), Μπαργκάν, Ιωάννου (69′ Καλτσάς).

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Καζούμπα, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Φλίσκας (65′ Μάνταλος), Ντάνι, Βασιλακάκης, Μαρίν (65′ Ονουάτσι), Μαρσελίνιο (76′ Πλατέλλας), Μαρκόφσκι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button