Το Σάββατο φιλικό με Πανθρακικό

Έμφαση στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. Ο τεχνικός της SKODA ΞΑΝΘΗ μαζί με τους συνεργάτες του, δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική και περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα βελτίωσης στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στα τέλη του μήνα για την 1η αγωνιστική. Αναφορικά με τους παίκτες που ακολούθησαν ειδικές ασκήσεις σε προηγούμενες προπονήσεις ο Ρικάρντο Ντάνι μπήκε στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας ενώ ο Λάζαρος Γκατσολάρι συνέχισε την αποθεραπεία του.

Έμφαση στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. Ο τεχνικός της SKODA ΞΑΝΘΗ μαζί με τους συνεργάτες του, δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική και περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα βελτίωσης στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στα τέλη του μήνα για την 1η αγωνιστική. Αναφορικά με τους παίκτες που ακολούθησαν ειδικές ασκήσεις σε προηγούμενες προπονήσεις ο Ρικάρντο Ντάνι μπήκε στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας ενώ ο Λάζαρος Γκατσολάρι συνέχισε την αποθεραπεία του. Τέλος, ο Δήμος Μπαξεβανίδης ανέβασε ρυθμούς και η επάνοδός του θα είναι σε μικρό χρονικό διάστημα.
Μεθαύριο Σάββατο, η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στο γήπεδό της στις 18:45 ενώ το παιχνίδι με την Κέρκυρα που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη ακυρώθηκε. Ωστόσο η ξανθιώτικη ομάδα δεν θα μείνει χωρίς αγώνα τις μέρες εκείνες, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (08/08) στις 18:45 θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Εθνικό Γαζώρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button