Νέο ξεκίνημα

Το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδό της, στα Πηγάδια, η SKODA ΞΑΝΘΗ προπονήθηκε για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδό της, στα Πηγάδια, η SKODA ΞΑΝΘΗ προπονήθηκε για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδό της, στα Πηγάδια, η SKODA ΞΑΝΘΗ προπονήθηκε για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδό της, στα Πηγάδια, η SKODA ΞΑΝΘΗ προπονήθηκε για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. Η ξανθιώτικη ομάδα, που θα βρίσκεται για 24η συνεχή χρονιά στην Superleague, μπροστά στους φιλάθλους της και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» πραγματοποίησε τις πρώτες ασκήσεις της, αφού προηγήθηκαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες και οι δηλώσεις.
Ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Συνεχίζουμε να προσθέτουμε νέα παιδιά στην ομάδα μας και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι συγκριτικά με την περσινή σαιζόν. Το ρόστερ της ομάδας είναι μπορεί να μην είναι 100% έτοιμο ακόμη, όμως αυτό θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα. Η «ελληνοποίηση» της SKODA ΞΑΝΘΗ πάντως συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και φέτος θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το θετικό μας περσινό σερί, σε μεγαλύτερη διάρκεια.»
Νέο πρόσωπο στο τεχνικό team ήταν ο Νίκος Ουσταμπασίδης (βοηθός προπονητή) ο οποίος σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ κι εγώ από την μεριά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε κάτι καλό.»
Ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Βάλλας αφού ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους τους αθλητικογράφους τόνισε για το νέο ξεκίνημα: «Θα τα δώσουμε όλα για να χτίσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα με χαρακτήρα νικητή. Οδηγός μας μπορεί να είναι το καλό σερί της αγωνιστικής σαιζόν που τελείωσε. Είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στην SKODA ΞΑΝΘΗ, μία ομάδα που σφύζει από υγεία σε έναν χώρο (ποδόσφαιρο) που ελπίζω να βρει την χαμένη του αίγλη.
Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ είπε: «Νιώθω πολύ όμορφα που ήρθα σ’ αυτό τον οργανωμένο σύλλογο και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.»
Ο 19χρονος επιτελικός μέσος Παναγιώτης Τριάδης σε σχετική ερώτηση σημείωσε: «Σέβομαι τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο γι’ αυτά που πέτυχε και του εύχομαι τα καλύτερα», ενώ συνέχισε: «Προσωπικά είμαι χαρούμενος που ανήκω στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο και να σημειώσω πολλά γκολ.»
Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Νέων, Αντώνης Ράνος δήλωσε: «Η SKODA ΞΑΝΘΗ μου έδωσε την ευκαιρία να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πιστεύουν.»
* Τα νέα πρόσωπα της SKODA ΞΑΝΘΗ στην κεντρική φωτογραφία. Από αριστερά οι: Ντανιέλ Κούτεβ, Παναγιώτης Τριάδης, Μπέντζαμιν Ονουάτσι, Στέργιος Νάκας, Αντώνης Ράνος, Κώστας Κουτίνης, Θόδωρος Τορομανίδης και Φώτης Δουμάνης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button