«Λίγοι σαν τον Βλαχοδήμο»

Ο πρώτος σκόρερ στην περσινή χρονιά της Ξάνθης, Μάρκο Μαρκόφσκι, τόνισε ότι οι «Ακρίτες» μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να παίξουν και πάλι εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο!

Ο Σέρβος επιθετικός εντυπωσίασε με τη δεινότητά του στο σκοράρισμα τη χρονιά που πέρασε, αποτελώντας το μεγάλο όπλο της Ξάνθης.

Ο πρώτος σκόρερ στην περσινή χρονιά της Ξάνθης, Μάρκο Μαρκόφσκι, τόνισε ότι οι «Ακρίτες» μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να παίξουν και πάλι εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο!

Ο Σέρβος επιθετικός εντυπωσίασε με τη δεινότητά του στο σκοράρισμα τη χρονιά που πέρασε, αποτελώντας το μεγάλο όπλο της Ξάνθης. Ο Μαρκόφσκι μίλησε στο περιοδικό Sportsfan για την χρονιά που έρχεται και αναφέρεται στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και το βήμα του στον Ολυμπιακό!

Tι άλλαξε και η Ξάνθη εκεί που εντυπωσίαζε έκανε 8 σερί ήττες;

«Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν είχε αλλάξει κάτι, αλλά δεν κάναμε ανάλογη πορεία και μετά από κάθε ματς ήταν και πιο δύσκολο. αλλά στο τέλος, καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία, παρότι δεν περιμέναμε να παλεύαμε για τη σωτηρία».

Η Ξάνθη έδωσε ευκαιρίες πέρυσι σε νέα παιδιά. Αυτό βλέπεις να συνεχίζεται;

«Σίγουρα και αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι θετικό που η Ξάνθη έχει πολλούς μικρούς και φέτος θα δούμε κι άλλες ομάδες να το κάνουν. Για να είναι δυνατή όμως μια ομάδα, χρειάζεται ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων».

Οι στόχοι για τη νέα χρονιά;

«Πρώτος στόχος για την ομάδα είναι να παίξουμε καλή μπάλα. Γιατί και πέρυσι παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή όλη η Ελλάδα μιλούσε για εμάς. Φέτος θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Προσωπικά θέλω να προετοιμαστώ σωστά και να κάνω μια καλύτερη χρονιά».

Η καριέρα σου ακολουθεί ανοδική πορεία. Επόμενο βήμα;

«Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι η προετοιμασία και το πρωτάθλημα. Είμαι 26 ετών και τα επόμενα χρόνια πιστεύω θα είναι καλύτερα για την καριέρα μου. Από φέτος θέλω να κάνω ένα ακόμα βήμα με το να έχω καλύτερη χρονιά. Κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω το βήμα παραπάνω, αλλά είμαι ικανοποιημένος στην Ξάνθη».

Ο πρώην συμπαίκτης σου, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, πήγε στον Ολυμπιακό. Θα στεριώσει;

«Σίγουρα είναι ένας δυσεύρετος παίκτης, κυρίως στην Ελλάδα. Έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και ακόμα είναι μικρός. Πήγε στον πρωταθλητή και πιστεύω ότι θα πάρει ευκαιρίες και θα δείξει τι αξίζει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button