Νέα δημοσκόπηση

Νέα δημοσκόπηση

GPO: Πρώτη η ΝΔ,

από κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας προκύπτει από τη δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή “Ανατροπή” του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης το 23,4% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές, το 22,1% ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν με 13,5% ΠΑΣΟΚ, 7,4% Ανεξάρτητοι Έλληνες, 5,9% ΚΚΕ, 5,1 Δημοκρατική Αριστερά, 4,2% Χρυσή Αυγή και 2,6% Δημιουργία Ξανά.

Νέα δημοσκόπηση

GPO: Πρώτη η ΝΔ,

από κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας προκύπτει από τη δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή “Ανατροπή” του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης το 23,4% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές, το 22,1% ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν με 13,5% ΠΑΣΟΚ, 7,4% Ανεξάρτητοι Έλληνες, 5,9% ΚΚΕ, 5,1 Δημοκρατική Αριστερά, 4,2% Χρυσή Αυγή και 2,6% Δημιουργία Ξανά. Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία παίρνει 55,6% και ο ΣΥΡΙΖΑ 33,6%.

Το 22,7% των ερωτηθέντων απάντησε πως θεωρεί καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, το 19,1% τον Αλέξη Τσίπρα, επίσης με 19,1% ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ακολουθεί με 8,1% ο Φώτης Κουβέλης.

Στην ερώτηση για το ποιό κόμμα θεωρούν είναι πιο έτοιμο να κυβερνήσει τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: 33,1% ΝΔ, 16,1% ΣΥΡΙΖΑ και 10,2% ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά στην παραμονή της Ελλάδας στην ζώνη του ευρώ και στην ερώτηση “Πιστεύετε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο Ευρώ πάση θυσία;”, το 80,9% δήλωσε “ναι” και αρνητικά απάντησε το 18,0%.

 

Δήλωση Γιώργου Πεταλωτή

σχετικά με την ανακοίνωση της εκλογικής λίστας

του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη:

 

“Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εκλογική διαδικασία. Τις θέσεις μου τις έχω καταθέσει αρμοδίως και για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και γενικότερα για τη χώρα, στον Πρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο και στα άλλα μέλη του Kινήματος που έχουν κεντρικό ρόλο.

Εκείνο που έχει σήμερα σημασία είναι να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ και στη Ροδόπη και σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να μπορέσουμε να βγούμε από αυτό τον φαύλο κύκλο της ακυβερνησίας, που μας έχει οδηγήσει η ΝΔ με την επιμονή της για εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ με την αλαζονεία και την ανεδαφικότητα του.

Έχω στηρίξει το ΠΑΣΟΚ ως τον μοναδικό φορέα της κεντροαριστεράς στις πιο δύσκολες συνθήκες και περιόδους, με την ίδια πίστη και ένταση συνεχίζω και σε αυτές τις εκλογές.”

 

 “Επαγγελματίες”

4 μικροί στην Ξάνθη

 

Η Ξάνθη  αποτελεί μία από τις βασικές πηγές τροφοδότησης ταλέντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποδεικνύει έμπρακτα ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με στόχο την ανάδειξη νέων παικτών, τακτική βέβαια στην οποία την ωθεί και η οικονομική κρίση.

Μετά από απόφαση της διοίκησης, οι Αντώνης Ράνος, Θεόδωρος Τορομανίδης, Φώτης Δουμάνης και Κωνσταντίνος Τσαμούρης, όλοι τους προερχόμενοι από της ακαδημίες του συλλόγου, θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, συνεχίζοντας έτσι να δίνει… τόπο στα νιάτα.

 

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ

Ο ΠΕΤΣΕΝΙΚ;

Στη χθεσινή εκπομπή “Ανοιχτή γραμμή” στο life 92,1 fm ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδναν Πετσενίκ δήλωσε ότι ετοιμάζει επιστολή παραίτησης από τη ΝΔ, διαμαρτυρόμενος για τη 4η  θέση που έχει στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές στις 17 Ιουνίου  (λίστα)

Να σημειώσουμε ότι η σειρά που τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι είναι σύμφωνα με τις ψήφους που έλαβαν στις εκλογές της 6η Μαϊου

Ο κ. Πετσενίκ είχε λάβει 982 ψήφους, πολύ πισω από τους Αλέκο Κοντό, Γεωργία Ανδρέου και Σάκη Κριτσίνη

 

ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ

Αλλη μια αυτοκτονία χθες στη χώρα μας.

Τελικά οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικής κρίσης έγιναν περισσότερες από τα τροχαία. Δυστυχώς…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button