Αυξηση επισκεπτών στην 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012»

Αύξηση κατά 19% κατέγραψε ο αριθμός των επισκεπτών στην 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012», την οποία διοργάνωσε η ΔΕΘ ΑΕ στην Κομοτηνή, γεγονός που υπογραμμίζει τόσο το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας όσο και την ποιοτική βελτίωση της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, τις πύλες της φετινής έκθεσης πέρασαν συνολικά 11.200 επισκέπτες έναντι των 9.400 της περσινής.

Αύξηση κατά 19% κατέγραψε ο αριθμός των επισκεπτών στην 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012», την οποία διοργάνωσε η ΔΕΘ ΑΕ στην Κομοτηνή, γεγονός που υπογραμμίζει τόσο το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας όσο και την ποιοτική βελτίωση της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, τις πύλες της φετινής έκθεσης πέρασαν συνολικά 11.200 επισκέπτες έναντι των 9.400 της περσινής. Μάλιστα, οι εμπορικοί επισκέπτες διπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρυσι, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του συνολικού αριθμού.

 

Με 143 εκθέτες σε σύγκριση με τους 118 της περσινής και 1.600 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, η φετινή διοργάνωση απέδειξε πως η εξωστρέφεια και η δράση μπορούν να γίνουν εργαλεία στα χέρια των επιχειρήσεων ειδικά σε περιόδους κρίσης. Στην επιτυχία της έκθεσης συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η ευρεία συμμετοχή των τοπικών φορέων, του επιμελητηριακού κόσμου, αλλά και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

 

Έχοντας καταγράψει την ανάγκη της περιοχής για προβολή και ανάδειξη της παραγωγής αλλά και των προοπτικών της, η ΔΕΘ ΑΕ θα ξεκινήσει την προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης, με γνώμονα την δημιουργία αναπτυξιακών διεξόδων για την επιχειρηματικότητα. Τα θετικά μηνύματα που έλαβε από την 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012» αποτελούν την καλύτερη βάση για τη διοργάνωση μιας ακόμη δυναμικότερης έκθεσης το 2013.

 

Στην 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012», που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης από τις 24 έως τις 27 Μαΐου, εκπροσωπήθηκαν οι νομοί Ροδόπης, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου, Δράμας, Λάρισας, αλλά και η Αθήνα, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία των τομέων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των εναλλακτικών μορφών θέρμανσης, αλλά και του κλάδου των τροφίμων-ποτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button