Ανακοινώθηκε η αποστολή

 

Κάτω από συνεχή βροχή χαμηλής έντασης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη στο γήπεδο των Πηγαδίων την Κυριακή στις 19:30.

 

Κάτω από συνεχή βροχή χαμηλής έντασης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη στο γήπεδο των Πηγαδίων την Κυριακή στις 19:30. Η ξανθιώτικη ομάδα όλο το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισε προβλήματα, κάποια από τα οποία δεν υπάρχουν πλέον κι άλλα που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα κριθούν αν μπορούν να ξεπεραστούν.
  Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές μέσα στους οποίους βρίσκονται τα ονόματα των Εντιμάρ και Βιβιανί που έχασαν αρκετές προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα ο βραζιλιάνος αριστερός μπακ ήταν εξαιρετικά άτυχος καθώς σε προσπάθειά του στην τελευταία προπόνηση πρήστηκε ο αστράγαλός του.
  Αναλυτικά η 20άδα της SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζοντί Βιβιανί, Μανώλη Μπέρτο, Δήμο Μπαξεβανίδη, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρη Σουάνη, Μαρκόφσκι Μάρκο, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Λάζαρος Γκατσολάρι, Σπύρος Βάλλας, Γιούρι Λοντίγκιν, Βλάσης Καζάκης, Μιχάλ Στάσιακ, Ρικάρντο Ντάνι.

Αλλαγή ώρας

Η Superleague ανακοίνωσε την αλλαγή ώρας του αγώνα Κέρκυρας – SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 θα διεξαχθεί στις 15:00 αντί για 17:15.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button