Τα νέα της ομάδας

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η SKODA ΞΑΝΘΗ και την Τετάρτη. Μετά τις μέρες χαλάρωσης των εορτών των Χριστουγέννων έμφαση δίνεται στην φυσική κατάσταση προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να επανέλθουν γρήγορα στους αγωνιστικούς ρυθμούς τους.

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η SKODA ΞΑΝΘΗ και την Τετάρτη. Μετά τις μέρες χαλάρωσης των εορτών των Χριστουγέννων έμφαση δίνεται στην φυσική κατάσταση προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να επανέλθουν γρήγορα στους αγωνιστικούς ρυθμούς τους. Προβλήματα πέραν του Ντίκα και του Γκατσολάρι δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα, ωστόσο είχαμε αποχωρήσεις από το ρόστερ της.
Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Παύλος Καθάριος θα συνεχίσουν το νέο έτος σε διαφορετικές ομάδες μιας και θα δοθούν δανεικοί.

Ο πρώτος (19χρονος επιθετικός) θα αγωνίζεται με την φανέλα της Νίκης Βόλου στο Πρωτάθλημα της Football League 2 ενώ ο δεύτερος (19χρονος δεξιός χαφ) θα αγωνίζεται με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα στην Football League.
Τέλος ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της SKODA ΞΑΝΘΗ Δημήτρης Γούτας κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Νέων Κώστα Τσάνα για να συμμετάσχει στο διεθνές φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας από τις 4 έως τις 10 Ιανουαρίου στην Αγία Πετρούπολη.

 

 H ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μπογκντάν Μάρα.

Δήλωση του ποδοσφαιριστή:

«Όσο αφορά φερόμενες δηλώσεις μου που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζω στην SKODA ΞΑΝΘΗ τις διαψεύδω κατηγορηματικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ήταν απόλυτα συνεπής απέναντί μου σε ότι συμφωνήσαμε κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω το καλοκαίρι. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και να εκπληρώσει τους στόχους της για τη φετινή σαιζόν.”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button