ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ: Θεωρία και Πρακτική

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ν. Ξάνθης, σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των Νομών Δράμας, Έβρου, Καβάλας και Ροδόπης, για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών τους και της κοινής γνώμης στην Περιφέρεια Αν.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ν. Ξάνθης, σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των Νομών Δράμας, Έβρου, Καβάλας και Ροδόπης, για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών τους και της κοινής γνώμης στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης επί θεμάτων που απασχολούν την οικονομική ζωή και ειδικότερα τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα της περιοχής,  σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου διοργανώνουμε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τους μηχανισμούς κινητροδότησης επιχειρήσεων όπως αυτοί έχουν εφαρμοσθεί στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες ανά τον κόσμο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης με ομιλητή τον Οικονομολόγο Σπύρο Παπακωνσταντίνου, Ειδικό Συνεργάτη του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button