ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Ο λαός είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα τον κυβερνήσει.


Οι εφημερίδες δεν βγάζουν τους βουλευτές!


Αυτοί που κάνουν και προβλέψεις, την Τρίτη θα έχουν το θάρρος να πουν ότι έπεσαν έξω;



*Ο λαός είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα τον κυβερνήσει.


 


Οι εφημερίδες δεν βγάζουν τους βουλευτές!


 


Αυτοί που κάνουν και προβλέψεις, την Τρίτη θα έχουν το θάρρος να πουν ότι έπεσαν έξω;


 



*8.000 περίπου ετεροδημότες θα έρθουν από την Τουρκία να ψηφίσουν την Κυριακή, τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σε συνέντευξη του στο “Χρόνο”


 


“Κοιτάξτε, αυτές τις μέρες ξέρουμε ότι ακούγονται πάρα πολλά. Ξέρουμε ότι είναι ο πρέσβης ο τούρκος εδώ στην Κομοτηνή και ο οποίος μίλησε για μεταφορά περίπου 8.000 ψηφοφόρων από την Τουρκία προς τα εδώ.


Είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα των μουσουλμάνων συμπολιτών μας που ζουν ως ετεροδημότες στην Τουρκία να έρθουν και να ψηφίσουν ό,τι επιθυμούν.


 


Αυτό το οποίο δεν είναι καλό, είναι αυτοί οι ψήφοι να είναι κατευθυνόμενοι και εγκλωβισμένοι. Να ψηφίσουν δηλαδή όχι με κριτήριο το ποιο πρόσωπο μπορεί να ωφελήσει τον τόπο ή ποιο κόμμα μπορεί να κάνει ρηξικέλευθη πολιτική, αλλά να ψηφίζουν με κριτήριο φανατισμού ή με κριτήριο εθνοτικής ή θρησκευτικής επιλογής.


 


Νομίζω ότι δεν είναι σωστή μία τέτοια συμπεριφορά και δε βοηθά και τη συνεργασία μεταξύ των δύο κρατών αλλά και το ρόλο που θέλουμε να προσδώσουμε στη μειονότητα, ως γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών.”


 


*Δήλωση του Χάρη Καστανίδη για το περιεχόμενο του βιβλίου της ιστορίας της Γ’ λυκείου


 


“Οι μάσκες έπεσαν. Οι δήθεν εθνικόφρονες της δεξιάς που πάντοτε εμπορεύονταν τη θρησκεία, την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρίδας μας έδειξαν σήμερα το πραγματικό τους πρόσωπο.


 


Στο βιβλίο ιστορίας γενικής κατεύθυνσης της Γ’ λυκείου, σελίδα 130, παρουσιάζεται χάρτης της Ευρώπης του β’ παγκοσμίου πολέμου με τα ναζιστικά σύμβολα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Στο χάρτη αυτό η Ελλάδα εμφανίζεται ακρωτηριασμένη, τα σύνορα σταματούν στην Καβάλα και η περιοχή των Σκοπίων φέρει την ονομασία Μακεδονία.


 


Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Καραμανλής αξιοποιώντας με άψογο τρόπο τις γνώσεις του κ. Σβολόπουλου (συγγραφέας του βιβλίου και πρόεδρος του ιδρύματος Κων/νος Καραμανλής) και υπό την υψηλή παιδαγωγική εποπτεία των κ. Βερέμη και Κολιόπουλου προχωρούν στη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας αποδεικνύοντας τη βαθιά τους υποκρισία και το πόσο επικίνδυνοι εθνικά είναι.


 


Τους παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button