“Κατάφορη αδικία”

“Ως αντιδημοκρατική, απαράδεκτη και ως ωμή παρέμβαση της τελευταίας στιγμής, στην εκλογική διαδικασία” χαρακτηρίζει την απόφαση του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας για τον ορισμό αντιπροσώπων των Τμημάτων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ξάνθης σε επιστολή του προς την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος.

“Ως αντιδημοκρατική, απαράδεκτη και ως ωμή παρέμβαση της τελευταίας στιγμής, στην εκλογική διαδικασία” χαρακτηρίζει την απόφαση του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας για τον ορισμό αντιπροσώπων των Τμημάτων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ξάνθης σε επιστολή του προς την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος. Μετά και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Επιμελητήριο Ξάνθης εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία του, για την “κατάφορη αδικία” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή, εις βάρος των μελών του και της εκπροσώπησης αυτών στο Δ.Σ. του φορέα.

Αυτούσια η επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Ανδρικόπουλου προς τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε., έχει ως εξής:

“Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα, για την κατάφορη αδικία εις βάρος των μελών μας και της εκπροσώπησης αυτών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας.

Η αυθαίρετη, πρωτοφανή και άνευ προηγουμένου Απόφαση του Αν. Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Σωκράτη  Ξυνίδη, χωρίς να λάβει υπόψη του την εισήγηση-Απόφαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας, η οποία είχε ληφθεί με γνώμονα την δυναμική των επιχειρήσεων, καθώς και τον αριθμό των μελών, έχει ως μοναδικό στόχο όχι την ανάπτυξη της περιοχής, αλλά να διαφυλάξει τους ημετέρους υποψηφίους, από την επερχόμενη εκλογική συντριβή στις εκλογές του ΕΒΕ Ξάνθης.

Καταγγέλλουμε την ενέργεια αυτή ως αντιδημοκρατική, απαράδεκτη και ως ωμή παρέμβαση της τελευταίας στιγμής, στην εκλογική διαδικασία.

Δυστυχώς, τέτοιες ενέργειες θυμίζουν άλλες εποχές”.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button