ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ

 

Βραδινές ώρες της 23.04.2011 στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, τρεις ημεδαποί ηλικίας 24, 23 και 22 ετών, άπαντες κάτοικοι Δροσερού, οι οποίοι ενεργώντας κατά συναυτουργία με άσκηση βίας αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα την τσάντα 22χρονης παθούσας, η οποία περιείχε ατομικά της έγγραφα.

 



ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ


Βραδινές ώρες της 23.04.2011 στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, τρεις ημεδαποί ηλικίας 24, 23 και 22 ετών, άπαντες κάτοικοι Δροσερού, οι οποίοι ενεργώντας κατά συναυτουργία με άσκηση βίας αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα την τσάντα 22χρονης παθούσας, η οποία περιείχε ατομικά της έγγραφα.


Οι συλληφθέντες δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ


ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΑΠΕΙΛΗ – ΕΞΥΒΡΙΣΗ


Απογευματινές ώρες της 22.04.2011 στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α. Τ. Ξάνθης, ένας 57χρονος ημεδαπός ο οποίος προκάλεσε φθορές σε παράθυρο ΙΧΕ αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 47χρονης την οποία εξύβρισε και απείλησε.


Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία προσήχθη ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΖΩΟΚΤΟΝΙΑ


Απογευματινές ώρες της 22.04.2011 προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, 38χρονη παθούσα και κατήγγειλε ότι 83χρονος ημεδαπός κάτοικος Διομήδειας πυροβόλησε και σκότωσε την 14.00 ώρα της ιδίας ένα σκύλο ράτσας Λαμπραντόρ, ιδιοκτησίας της.


Σε νομότυπη έρευνα φερόμενου δράστη ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν τριάντα εννέα (39) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Ο δράστης αναζητείται.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ


 ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ


Τις βραδινές ώρες της 21.04.2011 στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, ένας 47χρονος ημεδαπός ο οποίος σε νομότυπη σωματική έρευνα κατείχε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους 15, 3 γραμμαρίων.


Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΛΑΣΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ


Την 22.04.2011 και ώρα 01.45′ στην Ξάνθη, συνελήφθη από  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, μία 60χρονη ημεδαπή η οποία σε τροχονομικό έλεγχο επέδειξε πλαστή άδεια οδήγησης η οποία ανήκει σε παρτίδα κλεμμένων εντύπων αδειών ικανότητας οδήγησης της Νομαρχίας Τρικάλων. Ανωτέρω πλαστό έντυπο κατασχέθηκε και θ’ αποσταλεί στα εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Δράστιδα με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία από το Τ. Α. Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης .


ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΛΛΛΟΔΑΠΩΝ


ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ


ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


– ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ


Πρωινές ώρες της 20.04.2011 πλησίον του Α/Κ Αγίου Ανδρέα Καβάλας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, δεκατρείς (13) αλλοδαποί λαθρομετανάστες πολίτες Αφγανιστάν, Παλαιστίνης και Αιγύπτου στερούμενοι νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο εκλάπη από περιοχή της Αττικής την 06.04.2011 και έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας από άλλο όχημα.


Ο οδηγός – διακινητής του οχήματος, αντιλαμβανόμενος το συνεργείο αστυνομικού ελέγχου και προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, δεν ακινητοποίησε το όχημα ως όφειλε σε συνεχή ηχητικά και φωτεινά σήματα των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει. Πλησίον του Α/Κ Αγίου Ανδρέα Καβάλας εξήλθε της Εγνατίας Οδού, το ΙΧΕ αυτοκίνητο εξετράπη σε παρακείμενο αγρό και ο διακινητής εκμεταλλευόμενος τη μορφολογία του εδάφους και τη βλάστηση διέφυγε και αναζητείται.


Κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο αποδοθεί σε ιδιοκτήτριά του ενώ οι λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button