ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ

Το αίμα τους, για το καλό των συνανθρώπων τους, έδωσαν οι εθελοντές αιμοδότες την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου στο orange. Από τις 9 το πρωί μέχρι το μεσημέρι πέρασε πολύς κόσμος και στήριξε τη ζωή δίνοντας αίμα. Η αιμοδοσία έγινε με την πρωτοβουλία των επιχειρηματιών και του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών η “ΑΓΑΠΗ” και όπως τόνισε ο πρόεδρος των εθελοντών αιμοδοτών Γ. Παπαχρόνης είναι η μοναδική Ξανθιώτικη επιχείρηση που διαθέτει το χώρο της δύο φορές το χρόνο για να γίνει αιμοδοσία.

   Το αίμα τους, για το καλό των συνανθρώπων τους, έδωσαν οι εθελοντές αιμοδότες την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου στο orange.


   Από τις 9 το πρωί μέχρι το μεσημέρι πέρασε πολύς κόσμος και στήριξε τη ζωή δίνοντας αίμα. Η αιμοδοσία έγινε με την πρωτοβουλία των επιχειρηματιών και του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών η “ΑΓΑΠΗ” και όπως τόνισε ο πρόεδρος των εθελοντών αιμοδοτών Γ. Παπαχρόνης είναι η μοναδική Ξανθιώτικη επιχείρηση που διαθέτει το χώρο της δύο φορές το χρόνο για να γίνει αιμοδοσία.


Οι επιχειρηματίες αγκάλιασαν αυτήν την πρωτοβουλία με πολύ θέρμη. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική, μιας και οι ανάγκες των ημερών σε αίμα τις ημέρες του Πάσχα λόγω της αναμενόμενης εξόδου των πολιτών, είναι αυξημένη.


ο πρόεδρος των αιμοδοτών ευχαρίστησε τους χορηγούς: ORANGE, VENUS VIKTORIA, oράν, Χαραλαμπίδης, Τυπόγραμμα, ΙΩΝΙΚΗ, ΜΕΝΕΞΕΣ, ΜΠΕΡΤΟΣ, Tsakiris, και ΜΟΣΧΙΔΗΣ-ΔΟΝΤΣΟΣ.


Ο κ. Παπαχρόνης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον γιατρό κ. Αδέμ Χατζηαχμέτ, ο οποίος έρχεται εθελοντικά και στηρίζει το έργο των αιμοδοτών, αφού από τον Ιανουάριο το νοσοκομείο δεν στηρίζει τις εξορμήσεις του συλλόγου και γενικότερα τις αιμοδοσίες εκτός.


Κάτι που όπως τόνισε, γύρισε σε πρακτικές χρόνων πολύ πίσω.


“Ευτυχώς που εδώ και χρόνια είχαμε εθελοντές γιατρούς, οι οποίοι στήριζαν με τις συμβουλές τους και τη συμμετοχή τους με ομιλίες το σύλλογο και τώρα συνδράμουν στην αιμοληψία όπως ο παρόντας κ. Χατζηοσμάν.


Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Αιμίλιο Γρηγοριάδη, τον κ. Πετρίδη Δημήτρη και τον κ. Ακίφογλου Μπιρόλ που έρχονται και βοηθάνε εθελοντικά κυρίως τα Σαββατοκύριακά τους.


Όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχουν και εθελοντές γιατροί στην Ξάνθη. Κάνουμε έκκληση να έρθουν και άλλοι εθελοντές γιατροί, δεν κάναμε αίτηση στον ιατρικό σύλλογο, όμως μεμονωμένα ζητάμε από τους γιατρούς της Ξάνθης να έρθουν να μας βοηθήσουν”.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλοί ήταν οι νέοι που συμμετείχαν στην αιμοδοσία.



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button