ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ…ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ…ΘΕΑΘΗΚΑΝ

*Οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές πέρασαν και άρα έφτασε η ώρα της υλοποίησης των δεσμεύσεων του υφυπουργού Απασχόλησης, κ, Γεράσιμου Γιακουμάτου.

*Οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές πέρασαν και άρα έφτασε η ώρα της υλοποίησης των δεσμεύσεων του υφυπουργού Απασχόλησης, κ, Γεράσιμου Γιακουμάτου. Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουν την προκήρυξη των θέσεων του προγράμματος Stage η διοίκηση του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ Ξάνθης, η Επιθεώρηση Εργασίας και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Εργατικής Εστίας Ξάνθης. Οι παραπάνω φορείς ευελπιστούν πως με τα άτομα που θα προσληφθούν μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, θα αντιμετωπίσουν κάπως τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν στις υπηρεσίες τους εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Βέβαια οριστική λύση θα δοθεί με την προκήρυξη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού. ΔΓ
*Ακόμη αναμένουν τη συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρο Ρουσόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Α. Παναγόπουλο, οι πρώην εργαζόμενοι της Φωνής της Αμερικής, προκειμένου να κλείσει οριστικά το θέμα με το αν θα προσληφθούν ή όχι στην Ελληνική Ραδιοφωνία-Τηλεόραση. Και φυσικά αναφέρομαι στο εξειδικευμένο πρώην προσωπικό του Σταθμού της Φωνής της Αμερικής. Το πολυπόθητο ραντεβού αν και προγραμματίσθηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν αρκετές φορές, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει, έστω και αν στην τελευταία επίσκεψη του κ. Γιακουμάτοy, τον περασμένο Σεπτέμβρη, υποσχόταν πως το θέμα θα έκλεινε μέσα σε δέκα με δεκαπέντε μέρες. ΔΓ FΓια την Αθήνα αναχώρησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, Νίκος Παπαβασιλείου. Μετέβη στην πρωτεύουσα για την προώθηση θεμάτων του Εργατικού Κέντρου, αλλά και των εργαζομένων. Το πέρασμά του από το Υπουργείο Απασχόλησης κρίνεται άκρως απαραίτητο. Το αν θα είναι επιτυχημένο, αυτό θα το μάθουμε σήμερα. ΔΓ *Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Η ΑΓΑΠΗ”, προσκαλεί τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2006 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Δημόκριτος με βασικό θέμα συζήτησης τη διοργάνωση ραδιοζεύξης για την πώληση του λαχείου της “ΑΓΑΠΗΣ” για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου (κλήρωση, στις 21 Νοεμβρίου 2006, ενός αυτοκινήτου Ford Fiesta Fun). *Από το Δ’ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι, σήμερα και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο “ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ” στο Πετροχώρι της Ξάνθης η τελετή αναχώρησης του 645 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού για το Κόσοβο. Η Μονάδα αρχικά θα κινηθεί, το 1ο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2006, στην περιοχή του Κιλκίς, όπου στα πλαίσια των προετοιμασιών της για διεξαγωγή Επιχειρήσεων Υποστηρίξεως Ειρήνης θα υποστεί ειδική εκπαίδευση και στη συνέχεια θα αναπτυχθεί στο ΚΟΣΟΒΟ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button