«Με τον τόπο μας ασχολείται κανείς σοβαρά; Η μήπως προέχουν συμπεριφορές αυταρχικού αποκλεισμού όσων δεν χαρίζονται στο σύστημα και τις λογικές Γιαννακίδη;»

Εργάζονται για να μας επιβεβαιώνουν καθημερινά. Νέα κρούσματα προκλητικής αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς της διοίκησης Γιαννακίδη. Παραλείπουν και δεν καλούν μόνον τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργο Παυλίδη, στις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΣΤΗΡΙΞΗΣ, όπου είναι ορισμένο τακτικό μέλος. Είναι δομή κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης (βοήθειας σε ανήμπορα, πολύ πτωχά, παροχής συσκευών “Γραμμή Ζωής” σε μοναχικά άτομα υπερήλικα, άρρωστα και ανάπηρα, βοήθειας σε βαριά αρρώστους κλπ), και που -σημειωτέον -ιδρύθηκε επί των της θητείας του ως Νομάρχη Ξάνθης.

Εργάζονται για να μας επιβεβαιώνουν καθημερινά. Νέα κρούσματα προκλητικής αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς της διοίκησης Γιαννακίδη. Παραλείπουν και δεν καλούν μόνον τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργο Παυλίδη, στις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΣΤΗΡΙΞΗΣ, όπου είναι ορισμένο τακτικό μέλος. Είναι δομή κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης (βοήθειας σε ανήμπορα, πολύ πτωχά, παροχής συσκευών “Γραμμή Ζωής” σε μοναχικά άτομα υπερήλικα, άρρωστα και ανάπηρα, βοήθειας σε βαριά αρρώστους κλπ), και που -σημειωτέον -ιδρύθηκε επί των της θητείας του ως Νομάρχη Ξάνθης. Παίρνουν αποφάσεις -αμφιβόλου κύρους-ερήμην του.

 

Δυστυχώς αντί να ασχολούνται με τα προβλήματα των πολιτών και τον κατήφορο της Περιφέρειας, αναλώνονται σε τέτοιες ανάξιες σοβαρής συζήτησης, προκλητικές συμπεριφορές. Εισάγουν νέες αντιλήψεις περί δημοκρατίας, νομιμότητας και άσκησης “εξουσίας”. Εκτός εάν πρόκειται για άλλη μια ανεπάρκεια. Γνωρίζουμε ότι το επικοινωνιακό “συναποφασίζουμε” του κ. Γιαννακίδη είναι εξισωμένο στην πράξη με το αποκλείουμε τους άλλους, τώρα, όμως , τόσο προκλητικά και εκεί που είναι απαράβατη νομική υποχρέωση!!!!

 

Με τον τόπο μας, με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, εκτός από κενές αποτελεσμάτων συσκέψεις επί συσκέψεων και επιτροπές συγκάλυψης της αναποτελεσματικότητας, ασχολείται κανείς σοβαρά ;;

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button