Περιφερειακες Εκλογές

Δαμιανός Καγγελίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: “Ολες οι μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στην αυτοδιοίκηση φέρουν τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ”

Παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμου Ξάνθης της παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δαμιανός Καγγελίδης παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης το πρόγραμμα και τους υποψήφιους περιφερειακους συμβούλους ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ της παράταξης “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ”

“Είμαστε πολίτες μιας Περιφέρειας που δυστυχώς είναι από τις φτωχότερες της Ευρώπης.Τα προβλήματα είναι κοινά σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, τα χωριά ερημώνουν, οι υποδομές υγείας και πρόνοιας είναι τραγικές, οι ελλείψεις είναι πολύ σημαντικές” τόνισε στην αρχή της ομιλίας του

Ευχαρίστησε  όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την παράταξη. “Οσοι στρατεύθηκαν σε αυτόν τον αγώνα και δίνουν τη μάχη, το κάνουν ανιδιοτελώς. Στους δύσκολους καιρούς με την εξαγορά συνειδήσεων, ένα καθημερινό φαινόμενο, αυτοί οι άνθρωποι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης για να φέρουμε επιτέλους μια αλλαγή σε αυτόν τον τόπο.”

Αναφέρθηκε και στο έργο του ΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση. “Αυτοδιοίκηση ίσον ΠΑΣΟΚ. Ολες οι μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στην αυτοδιοίκηση φέρουν τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Ας σκεφτούμε πως ήταν η αυτοδιοίκηση πριν το 1981. Ηρθε το ΠΑΣΟΚ και έκανε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και τον Καπποδίστρια και τον Καλλικράτη και εμείς οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών να έχουμε την τύχη στα χέρια μας, να ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τη μοίρα μας και αυτό είναι έργο του ΠΑΣΟΚ. Και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Σε αντίθεση με τη συντηρητική παράταξη η οποία πολέμησε την οποιαδήποτε μεταρρύθμιση που έγινε στην αυτοδιοίκηση και τη θεωρούσε ως το μακρύ χέρι του κράτους.Βέβαια εμείς δε θα γίνουμε φερέφωνα του κόμματός μας. Δε θα διστάσουμε να ‘ρθούμε σε οποιαδήποτε σύγκρουση και με το δικό μας το κόμμα αν δούμε ότι αυτό είναι εις βάρος των συμφερόντων της περιοχής μας.Πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα της περιοχής μας.

Είμαστε μια νέα παράταξη, σας κοιτάμε στα μάτια και έτσι με τον ίδιο τρόπο θέλουμε να σας κοιτάμε και την επομένη των εκλογών. Ζητάμε τη στήριξή σας. Μαζί θα προχωρήσουμε.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button