ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της Αναπτυξιακής Α.Ε. πλην δύο. Η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και ο ορισμός νέου Συμβουλίου. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι επειδή δεν αναλαμβάνει κανένας επί του παρόντος το τιμόνι της Αναπτυξιακής, αποφασίστηκε να γίνει αίτηση προς το πρωτοδικείο προκειμένου να ορίσει αυτό το προσωρινό ΔΣ.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της Αναπτυξιακής Α.Ε. πλην δύο. Η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και ο ορισμός νέου Συμβουλίου. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι επειδή δεν αναλαμβάνει κανένας επί του παρόντος το τιμόνι της Αναπτυξιακής, αποφασίστηκε να γίνει αίτηση προς το πρωτοδικείο προκειμένου να ορίσει αυτό το προσωρινό ΔΣ. Αυτό το συμβούλιο το οποίο και θα οριστεί από το πρωτοδικείο έχει τη μοναδική υποχρέωση να ορίσει την Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα την εκλογή του νέου συμβουλίου και αυτό το προσωρινό συμβούλιο, το οποίο θα υποδειχθεί από το Πρωτοδικείο δεν αναλαμβάνει άλλη ευθύνη, πλην του ορισμού του νέου συμβουλίου μέσα από τη Γενική Συνέλευση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο απολογισμός, το τελείωμα της θητείας του συμβουλίου κ.λ.π.

Αποφασίσθηκε την Τρίτη το πρωί κλιμάκιο των μετόχων της Αναπτυξιακής, αποτελούμενο από τους κ.κ. Δ. Μπένη. Θ. Ξυνίδη και Γ. Παραστατίδη, οι οποίοι έχοντας μαζί τους τα στοιχεία της αναπτυξιακής σε θέματα προγραμμάτων, θα τα παρουσιάσουν στην αρμόδια γραμματεία της Αναπτυξιακής, προκειμένου να διαπιστωθεί η ωριμότητα κάποιων έργων, για να μην χαθούν κάποιες από τις χρηματοδοτήσεις.

Αυτό που καταγράφηκε από τους μετόχους είναι η επιθυμία να συνεχιστεί η λειτουργία της εταιρείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης αποφασίσθηκε η μεταφορά της Αναπτυξιακή, εφ όσον το ΕΒΕ δίνει τον χώρο στο δεύτερο όροφο για να στεγασθεί και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα  να μειωθεί ένα κόστος,  αυτό του ενοικίου.

Α. Παυλικιάνος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button