Παραιτήσεις στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης

Παρουσία και του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Μανώλη Αγγελάκα κατατέθηκαν παραιτήσεις των δύο στελεχών της ΝΟΔΕ Ξάνθης κκ Χατζηγεωργίου και Ευστρατίου, οι οποίες και έγιναν επί τόπου αποδεκτές.

 

Παρουσία και του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Μανώλη Αγγελάκα κατατέθηκαν παραιτήσεις των δύο στελεχών της ΝΟΔΕ Ξάνθης κκ Χατζηγεωργίου και Ευστρατίου, οι οποίες και έγιναν επί τόπου αποδεκτές.

 

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης Σούλα Ιακωβίδου, ο κ. Χατζηγεωργίου Θόδωρος υπέβαλε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους και ο κ. Ευστρατίου Παράσχος για τους “γνωστούς”, όπως είπε η πρόεδρος, λόγους της διαφωνίας του για τη λειτουργία της ΝΟΔΕ Ξάνθης. Η κ. Ιακωβίδου δεν θέλησε να σχολιάσει περισσότερο αυτό το θέμα. Ανέφερε ότι ονόματα των μελών  που θα τους αναπληρώσουν  θα κοινοποιηθούν από τη γραμματεία του Οργανωτικού. Οι επόμενοι, όπως τόνισε, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Μ. Σαραλέκος και μάλλον ο Σαρρής Γιώργος. Η οριστικοποίηση των ονομάτων τους θα γίνει από την Αθήνα και τα κεντρικά του κόμματος.

 

Η κ. Ιακωβίδου αναφερόμενη στις συναντήσεις παρουσία και του Γραμματέα Οργανωτικού με τα στελέχη της ΝΔ στον ορεινό όγκο και την πολύ καλή εξέλιξη,  είπε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών και χρειάστηκαν επαφές που κράτησαν πολύ χρόνο και ένας από τους λόγους που ο Γραμματέας οργανωτικού ανέβηκε στην Ξάνθη ήταν και αυτός.

 

Η κ. Ιακωβίδου τόνισε ότι για πρώτη φορά το κόμμα της ΝΔ οργανώνει τοπική οργάνωση στον ορεινό όγκο και μάλιστα στην πρωτεύουσα του δήμου Μύκης, όπου η οργάνωση των γραφείων θα γίνει σιγά σιγά και τα ονόματα της μειονότητας που θα στελεχώσουν την τοπική οργάνωση θα οριστικοποιηθούν από τα κεντρικά μόλις ολοκληρωθεί ο διορισμός τους.

 

Η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ κύλησε ομαλά και κράτησε μέχρι τις 23:30 και συζητήθηκαν θέματα γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος, χωρίς διαφωνίες και διαπληκτισμούς και το κλίμα ήταν πολύ ήρεμο και θετικό.

 

Οι παραιτήσεις έγιναν αποδεκτές παρουσία του γραμματέα και το θέμα έκλεισε εκεί.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button