Παρ όλα τα προβλήματα και τον εμπαιγμό από την πολιτεία, αυτό δείχνει το ανθρωπινό πρόσωπο του στους τρίτεκνους

Άμεσα ανταποκρίθηκε το ΚΤΕΛ Ξάνθης και το διοικητικό συμβούλιο με μπροστάρη τον πρόεδρο Θέμη Γεωργιάδη μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο των τριτέκνων Θέμη Αγγελακόπουλο.

Άμεσα ανταποκρίθηκε το ΚΤΕΛ Ξάνθης και το διοικητικό συμβούλιο με μπροστάρη τον πρόεδρο Θέμη Γεωργιάδη μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο των τριτέκνων Θέμη Αγγελακόπουλο.

Η ιστορία έχει ως εξής. Το ΔΣ του Συλλόγου τριτέκνων απέστειλε αίτημα στο ΚΤΕΛ Ξάνθης ζητώντας την συνδρομή του στην στήριξη των τριτέκνων οικογενειών και όπως ανέφερε ο πρόεδρος των τριτέκνων Θέμης Αγγελακόπουλος, οι τρίτεκνοι εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την ευαισθησία των μετόχων του ΚΤΕΛ.

“”Στην επιστολή που στείλαμε προ τριημέρου στο ΚΤΕΛ Ξάνθης, στο προχθεσινό ΔΣ που είχε, σε προφορική απάντηση του κ. Θέμη Γεωργιάδη, πρόεδρου του ΚΤΕΛ, πληροφορηθήκαμε ότι είναι στην πρόθεση τους να μας κάνουν μία έκπτωση της τάξης του 20% στο δρομολόγια Ξάνθης-Αθηνών και Θεσσαλονίκης και είπε ότι θα είναι για αρχή και θα συνεκτιμήσουν ενδεχομένως για τις εσωτερικές διαδρομές των τριτέκνων”.

ΑΓΩΝΑΣ: Πόσο σημαντική είναι αυτή η χειρονομία από την πλευρά του ΚΤΕΛ για τους τρίτεκνους;

Θ. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η προσφορά. Οι τρίτεκνοι βλέπουν την τσέπη τους να στενάζει, οι μετακινήσεις γίνονται δύσκολες, η βενζίνη έχει γίνει άπιαστο όνειρο. Μετακινούμαστε πλέον πολύ δύσκολα. Αυτή είναι υπερπροσφορά για τους τρίτεκνους και όχι μία απλή προσφορά. Το ΚΤΕΛ συμμερίζεται τον αγώνα επιβίωσης των τριτέκνων και τα μέλη μας τους ευχαριστούν από βάθος καρδιάς για αυτήν τους την χειρονομία”.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΣ

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ

Σύμφωνα με τον Καλλικράτη το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθη υπάγεται πλέον στην Περιφέρεια.

Ως εκ τούτου θα πρέπει να αλλάξει και το ΔΣ.

Οι γονείς και κηδεμόνες του ψυχολογικού Κέντρου ζητούν από την Περιφέρεια να συμμετέχουν ως μέλος στο νέο ΔΣ.

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου των γονέων και κηδεμόνων του ψυχολογικού Κέντρου κ. Γιουβατζίκ Κωνσταντίνος, έθεσαν το ζήτημα στον Σεβασμιότατο και δεν φάνηκε να έχει αντίρρηση. Επόμενο βήμα είναι η συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Φ. Καραλίδη προκειμένου να του θέσουν το ζήτημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button