ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

Άκαρπη απέβη η προσπάθεια του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέα Τσαρτσάρα να μεταπεισθεί το στέλεχος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και συνδικαλιστης του Σωματείου εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κ. Γαβριηλίδης και να μην επιμείνει στην παραίτηση του.

Άκαρπη απέβη η προσπάθεια του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέα Τσαρτσάρα να μεταπεισθεί το στέλεχος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και συνδικαλιστης του Σωματείου εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κ. Γαβριηλίδης και να μην επιμείνει στην παραίτηση του.

 Ο κ. Γαβριηλίδης ως γνωστόν ζήτησε την παραίτηση του από τα όργανα του κόμματος της Ν.Ε. Ξάνθης γιατί πιστεύει ότι τα Κυβερνητικά στελέχη δεν στήριξαν τους αγώνες των εργαζομένων για το μέλλον της καπνοβιομηχανίας.


 Σύμφωνα με το γραμματέα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και παρα τις προσαπάθειες επιμένει στην παραίτηση του το κομματικό στέλεχος και αυτή θα προωθηθεί στα αρμόδια κεντρικά όργανα του ΠΑΣΟΚ τα οποία και θα αποφασίσουν για την αποδοχή της παραίτησης του στελέχους ή όχι.


 Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η παραίτηση του την θέση του καταλαμβάνει ο αναπληρωματικός κ. Αθανάσιος Τριανταφιλλίδης.


 


 


ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ  ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ


Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο δήμος Τοπείρου στο θέμα της καθαριότητος και ζητούμενο πλέον είναι αν θα προλάβει με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν της αύξησης της επισκεψιμότητας στις παραλίες να καθαρίσει οικισμούς και αμμουδιές.


 “Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα”, αναφέρει ο  αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Τοπείρου από τη στιγμή που το προσωπικό καθαριότητας μειώθηκε από 17 σε 5 άτομα.


 Όπως διευκρινίζει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Καζάκος, ο δήμος Τοπείρου αποτελείται από 37 οικισμούς και είναι αδύνατο να προλάβουν οι πέντε υπάλληλοι καθαριότητας που έχουν απομείνει να περάσουν έγκαιρα από τα χωριά.


 Σχετικά αν προγραμματίζονται προσλήψεις ή όχι ή αν θα κάνουν χρήση των εποχιακών είπε, ότι εκείνο που πρέπει στην παρούσα φάση να γίνει είναι να προσληφθούν υπάλληλοι καθαριότητας και ας προσληφθούν με όποιο καθεστώς γίνεται. “Η κατάσταση είναι απελπιστική” ανέφερε χαρακτηριστικά, “οι ημερομηνίες τρέχουν και το καλοκαίρι πλησιάζει”.


 Όπως επίσης ανέφερε ο κ. Καζάκος το μηχάνημα καθαρισμού των παραλιών που εφοδιάστηκε πέρυσι ο δήμος Τοπείρου είναι σε φάση συντήρησης αφού περιμένουν από την εταιρεία να στείλει τα ανταλλακτικά και ευελπιστεί ότι μόλις αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν θα είναι έτοιμο προκειμένου να βγει στις παραλίες για να τις καθαρίσει, τονίζει δε πώς  αν ο διπλανός δήμος Αβδήρων το χρειαστεί θα το διαθέσουν προκειμένου και φέτος οι παραλίες της Ξάνθης να είναι καθαρές.


 


   ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ  Ο ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ


 Συνεχίζει ο δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλλου να μη σηκώνει το τηλέφωνο του όταν επιθυμούμε κάποια δήλωση του για θέματα του δήμου .


 Η σιγουριά καμιά φορά βλάπτει και ο δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τους συνδημότες του και μέσα απο τον “Αγωνα”. προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του αλλά πάντοτε το τηλέφωνο του δεν το “ακούει”.


 Είναι προς τιμήν των συνεργατών του Σ. Χατζηευαγγέλου που όταν κάποιος τους αναζητεί τους βρίσκει και είναι πρόθυμοι να ενημερώσουν για τον τρόπο που διοικούν το δήμο τους.


 


οι ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ συναντηθηκαν ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Στον δρόμο πετύχαμε τον πρόεδρο των ταξί για την προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν χθες το μεσημέρι με τον Περιφερειάρχη, προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους λόγω άτυπης στάσης πληρωμών του Υπουργείου Οικονομικών.


 Σε αναμονή του αυριανού μας φύλλου όπου και θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτά

Σχετικά Άρθρα

Back to top button