Ελλάδα

Διακρίθηκε στην 41η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»  ο Κομοτηναίος μαθητής του ΑΞΙΟΝ Αλτάρ Καάν Μουμίν

Διακρίθηκε στην 41η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»  ο Κομοτηναίος μαθητής του ΑΞΙΟΝ Αλτάρ Καάν Μουμίν. Κατέκτησε το Γ΄ βραβείο και είναι ο μοναδικός μαθητής Λυκείου από την Αν. Μακ. & Θράκη που κατάφερε να διακριθεί φέτος στη 41η Μαθητική Ολυμπιάδα “Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”, που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 24 Φεβρουαρίου 2024  και ο νεαρός μαθητής πέτυχε μια σπουδαία διάκριση σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ακολουθεί η επιλογή των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών που θα γίνει στην Αθήνα στις 6 Απριλίου 2024 και η τελετή βράβευσης την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και ώρα 11.00 των μαθητών που διακρίθηκαν στον Αρχιμήδη.

Θερμά συγχαρητήρια! Είναι κάτι παιδιά. Είναι και κάτι παιδιά, που οι στόχοι τους είναι πέρα από τους συνήθεις, τα όνειρά τους είναι Όνειρα, και ο αγώνας τους μέγας, και είναι δικός τους αγώνας, κατάδικος τους, οι δάσκαλοί τους στέκουν δίπλα τους, συμπαρίστανται … και δεν τα εμποδίζουν με κανόνες και “πρέπει” … αυτά τα παιδιά χρειάζονται ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων που εμπνέει και “φουσκώνει” τα πανιά τους αυτά τα παιδιά γίνονται τελικά και πρότυπα.

Καλή τους επιτυχία στους δρόμους της ζωής τους

Σταύρος Λίτσας

ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΞΙΟΝ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button