SKODA ΞΑΝΘΗ – Λάρισα 1 – 1

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και της Λάρισας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Τζορτζ Μπόατεγκ στο 14ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 38′ με το σουτ του Ρομέου. Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η SKODA ΞΑΝΘΗ που έδειξε με το… καλημέρα ότι ήθελε να “καθαρίσει” νωρίς την αναμέτρηση. Ανώτερη στα πρώτα λεπτά, επέβαλε τον ρυθμό της κι έφτασε στο 1-0.

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και της Λάρισας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Τζορτζ Μπόατεγκ στο 14ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 38′ με το σουτ του Ρομέου.


Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η SKODA ΞΑΝΘΗ που έδειξε με το… καλημέρα ότι ήθελε να “καθαρίσει” νωρίς την αναμέτρηση. Ανώτερη στα πρώτα λεπτά, επέβαλε τον ρυθμό της κι έφτασε στο 1-0.


Στο 14ο λεπτό επωφελήθηκε από την σύγχυση στην περιοχή ο Τζορτζ Μπόατεγκ που με “κεραυνό” μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια η Λάρισα προσπάθησε να ανεβάσει το τέμπο της, ισορρόπησε το παιχνίδι και μετά από κάποιες προειδοποιήσεις έφτασε στο 1-1 με το σουτ του Ρομέου επτά πριν λήξει το ημίχρονο.


Στην επανάληψη το παιχνίδι αναλώθηκε περισσότερο στις δυνατές προσωπικές μονομαχίες με αποτέλεσμα να μην βγουν οι πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο μετά τις πρώτες αλλαγές τόσο η SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Μπόατεγκ όσο και η Λάρισα με τον Τσιμπάμπα είχαν την δυνατότητα να μπουν μπροστά στο σκορ αλλά αυτό δεν έγινε.


Μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό του και μοιραία το 1-1 σφράγισε την αναμέτρηση.


 



Δηλώσεις προπονητών


ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ (Λάρισα): “Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πέρα από το τέταρτο η ομάδα που ήταν καλύτερη ήταν η Λάρισα. Είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία για να πάρουμε το παιχνίδι.


Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις.


Γνωρίζουμε ότι είναι λίγοι οι βαθμοί που έχουμε όμως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Αντιμετωπίσαμε σωστά το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τώρα κοιτάμε μπροστά.”


 


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (SKODA ΞΑΝΘΗ): “Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι και είναι δύσκολο να κερδίζεις δύο σερί εντός έδρας αναμετρήσεις. Ξεκινήσαμε καλά και καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Μετά είχαμε ένα 15λεπτο όπου αδικαιολόγητα μείναμε πίσω και η Λάρισα σκόραρε και είχε και μία ευκαιρία. Δεν ήταν καλή εμφάνισή μας. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα που όμως δεν είναι και καταστροφικό.”


Εισιτήρια: 1.786


Εισπράξεις: 15.437 Ε

Σχετικά Άρθρα

Back to top button